Hogyan tudnám elfogadni azt ha apám jobban szereti az uj házasságából született gyereket nalam?
Ugyanezt akartam megfogalmazni, mint #32. A másik gyerekét se szereti, valószínűleg az új feleség menedzseli hatékonyan a dolgokat, hogy az ő kölykének több jusson.
És ehhez általában a legősibb női trükköt szokták bevetni.
#16 en semmit sem irtam a testvereiröl !!!
En az en SAJAT apammal minimalizaltam a kapocsolatomat !!! A féltestvereimmel napi szinten beszelunk !! Valamit itt elnéztél !!
15ös voltam
"A tóparti nyaralóban benne van a gyerek anyjának a keresete?" - nincs. Apám örökölt, abból vettek gyorsan egy ingatlant, ami rögtön a testvérem nevére került.
"Úgy is nézd, hogy mije van a tesódnak, hogy az anyja is dolgozik azért a gyerekért!" - te már csak tudod, gondolom, hogy dolgozik. Elmondom neked, hogy mikor a testvérem betöltötte a hármat kb. 1 évre visszament, aztán kitalálta, hogy ő inkább mégis otthon maradna a gyerekkel. Apám az egyetlen kereső a családban.
De mindegy is, gondolom, te is megtennéd, hogy egyik gyerekednek 14 éves korában már házat vennél, a másik meg oldja meg a lakhatását egy lepusztult diákszállón.
35# fiókot váltottál :-)? Ciki. Tanácsot is adtál magadnak itt, kamukérdésnél előfordul mással is.
A sztori akár valós is lehetne amúgy, általános jelenség.
36, én vagyok a 35-ös válaszoló. Neked mi bajod van?
Akármennyire is hihetetlen, másoknak is van hasonlóan szar apja, meg vannak hasonló történetek. Amikor elolvastam ezt a kérdést az első gondolatom az volt, hogy "bakker, ezt akár én is kiírhattam volna". Te meg idejössz kamuzni. Ciki.
38
Ne is foglalkozz vele, szerintem te is el tudod képzelni milyen élete lehet szegenynek hogy ennyire paranoias!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!