Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám elfogadni azt...

Hogyan tudnám elfogadni azt ha apám jobban szereti az uj házasságából született gyereket nalam?

Figyelt kérdés
Mindig is kivétel volt téve köztünk. Engem sose támogatott semmiben. A fiának 18 evesen mar 6 milliós autót vett, fizette a jogsijat es most az egyetemet is. En amikor mentem tovabbtanulni még a buszberletemet se fizette. Csak a kötelező havi 15 ezret ami kb semmire se elég. Születésnapomat van amikor elfelejti, de ha mégsem akkor ad egy 5000ftos dm utalványt maximum. Az új családját Spanyolba, Izlandra viszi nyaralni, engem meg sehova nem vitt. Nem is voltam még soha külföldön. Nektek is rosszul esne vagy csak en vagyok nagyon erzekeny?
2021. nov. 12. 21:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor Adeleről is cikkeztek hogy az apja lakókocsiban él, meg éhezik. Amikor Adelet kérdezték csak annyit mondott neki nincs apja. És ezzel el is mondott mindent. Javaslom neked is ezt a hozzáállása.
2021. nov. 13. 14:33
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rosszul éreznéd magad. Sajnos apád nem szeret de nehogy azt hidd hogy az új családját vagy azt a másik gyereket jobban szereti. Az ilyen embert kizárólag az érdekek vezetik. Csak azért csinálja hogy fenntartsa egy normális ember látszatát a társadalomban hogyne közösség ki hogy kapjon gondozást törődést figyelmet. Valójában nincsenek érzései.
2021. nov. 13. 14:41
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt akartam megfogalmazni, mint #32. A másik gyerekét se szereti, valószínűleg az új feleség menedzseli hatékonyan a dolgokat, hogy az ő kölykének több jusson.

És ehhez általában a legősibb női trükköt szokták bevetni.

2021. nov. 13. 15:11
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

#16 en semmit sem irtam a testvereiröl !!!

En az en SAJAT apammal minimalizaltam a kapocsolatomat !!! A féltestvereimmel napi szinten beszelunk !! Valamit itt elnéztél !!

15ös voltam

2021. nov. 13. 18:12
 35/41 anonim ***** válasza:
96%

"A tóparti nyaralóban benne van a gyerek anyjának a keresete?" - nincs. Apám örökölt, abból vettek gyorsan egy ingatlant, ami rögtön a testvérem nevére került.

"Úgy is nézd, hogy mije van a tesódnak, hogy az anyja is dolgozik azért a gyerekért!" - te már csak tudod, gondolom, hogy dolgozik. Elmondom neked, hogy mikor a testvérem betöltötte a hármat kb. 1 évre visszament, aztán kitalálta, hogy ő inkább mégis otthon maradna a gyerekkel. Apám az egyetlen kereső a családban.

De mindegy is, gondolom, te is megtennéd, hogy egyik gyerekednek 14 éves korában már házat vennél, a másik meg oldja meg a lakhatását egy lepusztult diákszállón.

2021. nov. 13. 18:21
 36/41 anonim ***** válasza:
17%

35# fiókot váltottál :-)? Ciki. Tanácsot is adtál magadnak itt, kamukérdésnél előfordul mással is.

A sztori akár valós is lehetne amúgy, általános jelenség.

2021. nov. 13. 19:00
 37/41 A kérdező kommentje:
Kedves 36-os! Egy kicsit nem ment neked az agyadra ez az oldal? Mit gyanusitgatsz te bárkit is bármivel itt?
2021. nov. 13. 20:49
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

36, én vagyok a 35-ös válaszoló. Neked mi bajod van?

Akármennyire is hihetetlen, másoknak is van hasonlóan szar apja, meg vannak hasonló történetek. Amikor elolvastam ezt a kérdést az első gondolatom az volt, hogy "bakker, ezt akár én is kiírhattam volna". Te meg idejössz kamuzni. Ciki.

2021. nov. 13. 21:10
 39/41 A kérdező kommentje:

38

Ne is foglalkozz vele, szerintem te is el tudod képzelni milyen élete lehet szegenynek hogy ennyire paranoias!

2021. nov. 13. 21:12
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
39, szerencsére nem tudom elképzelni, pedig nagyon próbáltam rájönni, miből sikerült ezt kitalálnia, de lehet, jobb is, ha nem tudom. :D
2021. nov. 13. 21:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!