A félretett pénz vagy a magánélet a fontosabb? Költözzek?
23 éves vagyok és nem bírok együtt élni a családommal, azonban úgy érzem albérletbe költözni ilyen árak mellett kész öngyilkosság.
Egyetem alatt külön éltem az ország másik felében, majd hazaköltöztem és van egy viszonylag jól fizető munkám, habár a koronavírus miatt nincs stabil helyem.
Úgy érzem megfújt a családom, nem tudom elviselni, hogy úgy bánnak velem mintha kisgyerek lennék, semmi magánéletem és mindenféle szabályhoz kell magam tartanom. Nem jöhetnek át hozzám barátok, folyamatosan számon vagyok kérve, hogy mikor, kivel, hova megyek. Beleszólnak, hogy mit veszek fel, mivel töltöm a szabadiőm. Főznek, mosnak rám ami nyiván kényelmes, de önálló szeretnék lenni, így esélyem sincs rá.
Párom vagy olyan barátom akivel összetudnék költözni nincsen, így egyedül kellene kifizetnem kb. havi 120 ezer forintot ami a fizetésem fele.
Így vagy félretett pénzzel nem fogok rendelkezni vagy életem nem lesz.
Persze ha a költözés mellett döntök, abból még óriási sértődés is lesz
Tudom, hogy nekem kell mérlegelni és dönteni, de kíváncsi vagyok más mit tenne a helyemben.
Kérdező szerintem is bérelj szobát. Nem baj ha idegennel. Ez pont az az időszak az életedben amikor felfedezed a világot. Miért ne költözhetnél össze egy idegennel? Ha nem válik be akkor még mindig visszamehetsz.
Nem tudjuk hogy a szüleid alapból tutujgatnak vagy te vagy gyerekes, de elbeszélgethetnél eről velük. Mond el hogy zavar amit csinálnak, nem vagy már gyerek. Ha nem válik be ott a költözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!