Meddig szólhat bele egy szülő a gyermeke magánéletébe?
Én még együtt élek a szüleimmel.
32/n
Nincs ilyen, hogy szólHAT.
Ameddig úgy gondolja, bele fog szólni. Ha ez zavar, akkor 32 évesen ne lakjál velük együtt.
45 vagyok, régóta többezer kilométerre vagyok anyámtól.
De ha hazamegyek, beleszól(na), én meg negligálom...
Kamaszként is egyik fülemen be, másikon ki, ennek ellenére nem hagyja abba. Vannak, akiknek egyszerűen muszáj belekötniük mindenbe...
Addig ameddig engeded nekik.
22 éves nő vagyok,engem is próbált édesanyám irányítani 20 éves koromig,meg bele szólt a dolgaimba de aztán egyszer leültettem és megmondtam neki,hogy volt 18 éve,hogy beleszoljon a dolgaimba mostmár tanácsot adhat de vagy elfogadom vagy sem.
Mivel 32 évesen már minden vagy csak nem gyerek, ebben az esetben a szűk családra vonatkozó szabályok érvényesek rád is.
Ha te HOZZÁSZÓLHATSZ anyád-apád dolgaihoz, akkor ők is hozzászólhatnak a te dolgaidhoz.
Ha elköltözöl, akkor nyilván nem fognak belelátni az életedbe és csak annyit fognak rólad tudni, amennyit önként megosztasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!