Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire tudtok nyíltan...

Mennyire tudtok nyíltan beszélni a szexrol a szüleiddel?

Figyelt kérdés

2021. nov. 6. 22:11
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
25%
Az internet koraban...
2021. dec. 26. 16:38
 42/46 anonim ***** válasza:
0%
Sztm undorito aki a szuleivel beszel ilyenekrol😀 Legyen mar egy kis szegyenerzet bennetek
2021. dec. 27. 08:32
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Amióta gyerekem van, anyámmal sokkal nyíltabb lettem ebben a témában. Előtte egyáltalán nem beszéltünk erről, utáltam, ha bármilyen formában szóba került.

Na persze most sem azt kell elképzelni, hogy a pózokat meg a rendszerességet tárgyaljuk, hanem múltkor pl a fogamzásgátlásról beszélgettünk (hogy én szülés után mit válasszak majd, miket olvastam, stb), és ő is nyíltan beszélt ilyen téren magukról. Mélyebben nem vagyok kíváncsi, és szerintem ő sem, de én ezt a korábbihoz képest nagy előrelépésnek tartom.

Apukámmal ilyenről nem beszélek, de volt olyan, hogy együtt vásároltunk, és volt óvszer akciós Joy kupon, amit ő felhasznált, ergo a szemem láttára vette meg a gumit. Felnőttek vagyunk, belefér.

2022. jan. 28. 13:07
 44/46 anonim ***** válasza:
85%

Soha. Ráadásul 12 éves korom óta tudom, hogy leszbikus vagyok, ők meg nagyon homofóbok, szóval nem is próbálom.

19/L

2022. jan. 28. 13:11
 45/46 anonim ***** válasza:
73%
Én barátokkal sem szeretek ilyesmiről beszélni, szerintem ez mindenkinek a magánügye. A szüleimmel pláne nem beszélnék ilyenről, pedig amúgy jó a kapcsolatunk. De van elég téma ezen kívül is, erről én nem vágyok beszélgetni senkivel.
2022. jan. 28. 18:13
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Soha egyetlen szót sem beszéltünk róla. Fel sem világosítottak, magamtól jöttem rá mindenre. Annyit tettek hogy vettek gyerekkönyveket, amiben benne van hogy hogy lesz a kisbaba meg hogy hova megy az étel ha lenyeled... de szóban szexuális dolgokról soha sem beszéltünk, főleg nem tini koromban.
2022. jan. 29. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!