Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A külföldre költözés tényleg...

A külföldre költözés tényleg a szülõ cserbenhagyása?

Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 11:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%

Nem.

Forditott esetben viszont szerintem igen, a mi anyank a 16 eves testveremet ram hagyta es kiment kulfoldre.

2021. nov. 2. 14:35
 22/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem
2021. nov. 2. 17:37
 23/32 anonim válasza:
2021. nov. 2. 18:57
 24/32 anonim válasza:
89%
nem
2021. nov. 2. 18:57
 25/32 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Sajnos a mai világban egyre inkább szükséges döntésről van szó.

A kapcsolatot ugyanúgy lehet tartani és távolságok sem igazán vannak már. Repülővel hamarabb ott vagyok Európa nagy részén, mint a reptér és az otthonom közötti út során.

Hamarabb érek pl Londonba, mint az Alföldről Dunántúlra. Nem akkora para szerintem az sem, ha nem Európában maradnak.

Én örülnék, hogy mer lépni és nem otthon kesereg, hogy nem lehet megélni,szar minden.

2021. nov. 2. 19:57
 26/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem, akkor sem, ha az idős szülő itt marad, mert te anyagilag is tudod külföldről támogatni mondjuk úgy, hogy fizetsz szakembert, aki biztosítja a megfelelő ellátást, amit te nem tudnál szakértelem hiányában a megélhetésed terhére megtenni. Ha valaki ezzel zsarol, azt meg én nem is segíteném, mert ez önzés.
2021. nov. 2. 20:44
 27/32 anonim ***** válasza:
82%

Pont nem érdekel, hogy cserbenhagyás-e, egy életem van, és azt nem tervezem egészségügyis diplomásként nyomorogva tölteni Mo-n.

Eljöttem külföldre, ugyanazzal a papírral annyit keresek itt, mintha mérnöki szakot végeztem volna.

2021. nov. 3. 11:39
 28/32 anonim ***** válasza:
24%
Kit érdekel, mit gondolnak?
2021. nov. 12. 00:28
 29/32 anonim ***** válasza:
9%

#27. "Pont nem érdekel, hogy cserbenhagyás-e, egy életem van, és azt nem tervezem egészségügyis diplomásként nyomorogva tölteni Mo-n."

De a diplomádat jó volt a nyomorult Mo-n ingyenesen megszerezni ugye? Ja??? hogy azt kifizették akiket itt akarsz hagyni?? Bocs.

2021. nov. 12. 09:29
 30/32 anonim ***** válasza:
97%
Dolgozz te magyarországi diplomás fizetésért, ha ennél többre nem vagy képes.
2021. nov. 12. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!