18 évesen elköltözni?Hogy csináljam?
Gondolom még tanulsz? Nem tudom hogy dolgozol mellette, de abban egyetértek, hogy ilyen szülőktől el kell költöznöd.
Meg lehet érdeklődni az iskolánál, hogy tudnak e kollegiumi elhelyezést biztosítani, az segítség lehet. Ha viszont már van fix albérleted, stabil jövedelmed, akkor egyszerűen pakold össze a legszükségesebb cuccaidat, és menj el otthonról. Új lakcímedet ne add meg a szüleidnek, rendőrséggel nem vitethetnek haza.
"Eltartásról nem szeretnék beszélni,mert probléma nem lenne vele."
Ez csak szerintem baljóslatú?
Kérdező, nem akarlak lebeszélni a költözésről, mert ahogy írod, tényleg nem lehet jó nálatok lakni. De legyél nagyon óvatos, hogy kivel és milyen körülmények között költözöl össze!
6# igen kicsit para, de valszeg pasival v barat/baratnovel koltozik ossze. Remelhetoleg nem használják majd ki. Es ezentul szép elete lesz.
Nem tudom h dolgoznak a szuleid, de ugy a legcelszerubb ha akkor költözöl ki gyorsan amikor nincsenek otthon. Mert különben baszigatni fognak vegig es akadályoznak fenyegetőznek. Plusz ha valaki segit cipekedni megtehetik h nem engedik be a lakásba/házba.
Papírjaid, sulis dolgok, használati tárgyaid meg persze a ruhad es penzed legyen meg aztan a tobbit majd megveszed aprankent ami hianyzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!