18 évesen elköltözni?Hogy csináljam?
Aaaa szoval van egy támogatód remelem nem oreg tulzottan, kissé nagyon ra leszel utalva, es ezzel vissza is fog elni valszeg, vagy is remelem nem :/.
Es anyud bem szokott elmenni otthonról hoszabb időre? Barátnőzni, felrelepni, rokonokhoz v nagy bevasarolbi vagy valami hasonló?
Nem vagyok talán a legjobb példa, de én hasonlóan zűrös családi helyzet miatt léptem meg 18 évesen . Írtam egy levelet és elmentem . Hiba volt így intézni, ezt máshogy csinálnám a mostani eszemmel . Viszont mióta eljöttem helyreállt a kapcsolatom a szüleimmel. Az akkori pasim ( 25 éves volt ) akivel össze költöztem mindössze 4 hónap járás után ma már a férjem és van egy két hónapos kislányunk. :)
Szóval nekem jól alakult.
Ha annyira rossznak érzed a helyzetet fogd magad és lépj le .
Majd írj hogy mi lett
Sok szerencsét
Na az problémás ha nem megy el otthonról, ejszaka osszepakokhatsz csendben ha megy es esetleg míg alszik kiviszed a cuccaidat. Vagy apránként par ejszaka fokozatosan ha necces. De feltetlen irj egy uzit/levelet h miert mesz el h tudjak mierteket, meg stb
Ez csak a tamogatodtol függ majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!