18 évesen elköltözni?Hogy csináljam?
Mi ezeket kicsit későbbre terveztük,ha elvégeztem az iskolát.
Remélhetőleg minden jól is alakul én bízok benne.
20-as gondolom ezt miattam írtad
Én vagyok a 15-ös
Kicsit el vagy tévedve :D mert mi már több mint hat éve voltunk együtt mikor össze házasodtunk és most töltöttük a hét évet és most született meg a kisbabánk
Semmiképp nem vállaltam volna előbb gyereket mert nem álltam volna készen és egy friss kapcsolatba az össze költözés oké, de gyerek vállalás számomra felejtős . Persze van aki ezzel fog férfit .
Azt hozzá teszem hogy én már a kezdetektől dolgozom szóval ha szét mentünk volna is lett volna hova mennem :D
Utolsó vagyok
A koromat elfelejtettem oda írni (én 25, férjem 32 ) de gondolhattad volna hogy nem házasodik az ember pár hónap után össze senkivel :D Mondjuk lehet hogy ez csak számomra evidens .
Kedves kérdező szerintem egy év múlva is korai lenne a gyerek. Előbb csiszolódjatok össze . Abban viszont igaza van az egyik válaszolónak, hogy ha lelépsz ciki lesz visszamenni . Szóval mérlegeld .
Én a szükséges dolgok kérdésére reagálnék: azt vidd, ami a tied/a te neveden van.
Adókártya, taj kártya (nem mindenki hordja ezeket magával), születési anyakönyvi kivonat, ha van bankszámlád, akkor annak a papírjai.
Illetve azt hiszem, ha még nappali tagozaton tanulsz, akkor kérheted, hogy a családi pótlékot neked utalják, ezt is érdemes lenne elintézni.
Mivel jogilag felnőtt ember leszel, fogod a motyód és elmész. Nem tarthatnak vissza, ha erőszakoskodnak, rendőrt hívsz.
Sok sikert kívánok neked az életben! Nem lesz könnyű, de remélem minden rendben jön.
Köszönöm.A másik hogy mik lehetnek azok a szükséges dolgok amiket vinnem kéne?Esetleg pár dolgot felsorolni.
Na ha ezt se tudod maradj otthon..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!