Mit tegyek? Elköltözés
mar nagyon nincs kedvem itthon lakni a szuleimmel, 20 eves vagyok es fiu
Anyam nem igazan szol bele a nevelesembe, föz, mos rank de igazabol nagy szava apam mellett/ellen nincs
Mivel apam agressziv, latastol-vakulasig dolgoztatna a kertben
van egy kis gazdasaga, ő mar nem igazan birja idö hijan de hiaba mondom neki nem erdekli
ha barmikor felhozom a temat hogy el szeretnek koltozni a baratnomhoz nem engedik, már 4 eve egyutt vagyok a baratnommel de a valaszuk mindig ugyanaz “szo se lehet rola” mert meg tanulok, meg se hallgatnak
Van egy noverem öt is nagyon nehezen engedtek el de azt hittem azert mert ö lany
Legyszi a legy ferfi es hasonlokat hanyagoljuk.. nem kakaskodni akarok hanem elkoltozni, nyugodtan, bekeben!
Ha a fizetésed és a barátnődé elég, költözzetek össze, ne érdekeljen, mit mondanak. Ha a lányhoz költöznél, csak akkor, ha szakítás esetén van B terved. A lány szüleihez ne költözz.
Ha nincs még jövedelmed, maradj a fenekeden.
Ha még tanulsz,akkor valóban még ne költözzél el, a kislány is tanul?
Mibõl tudnád fizetni a fenntartásodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!