Mit tegyek ha apához szeretnék költözni? 16l
Leszögezném hogy anyát is nagyon szeretem, eddig vele éltem, mióta apával elváltak. De apánál sztem jobb életem lenne. Nagyobb a háza, engedékenyebb, sose ideges, anyu meg néha mogorva velem ok nélkül..
Mit tehetek? Ha anyának ezt felhozom rosszul fog neki esni nagyon.
Ha oda költözöl apádhoz és ő is ideges meg mogorva lesz akkor kihez mész lakni?
Nagyon más ha néha ott alszol, és más ha ott is laksz minden nyűgöddel, amit neki kell megoldania
Hozzánk a férjem lánya szeretett volna költözni (elváltak, anyja nevelte), kb. 15 éves volt. Vissza is hallottam anyóstól, hogy azért szeretne apjához (vagyis hozzánk) költözni, mert én elé teszek mindent, még a kiskanalat is kiveszem a kezéből, hogy hagyd, majd én elmosogatom. Tényleg így volt, kedvenceit főztem, de hát ez nem volt nehéz két hétben egyszer.
Aztán amikor terítékre került a dolog, fel lett világosítva (apja által), hogy itt akkor ő már nem vendég lesz, hanem teljes jogú családtag, de kötelességekkel együtt. Tehát maga után rendet tart, és be kell segítenie a házi munkába is ezt-azt (én is dolgozok). Így már annyira nem is akart ideköltözni:DDD
(Amúgy mi sem akartunk az anyukájával konfrontálódni, mert alapvetően jó anya, gondoskodó, csak ugye otthon szabályok voltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!