Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha apához szeretnék...

Mit tegyek ha apához szeretnék költözni? 16l

Figyelt kérdés

Leszögezném hogy anyát is nagyon szeretem, eddig vele éltem, mióta apával elváltak. De apánál sztem jobb életem lenne. Nagyobb a háza, engedékenyebb, sose ideges, anyu meg néha mogorva velem ok nélkül..

Mit tehetek? Ha anyának ezt felhozom rosszul fog neki esni nagyon.

2021. okt. 10. 11:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
70%

Ha oda költözöl apádhoz és ő is ideges meg mogorva lesz akkor kihez mész lakni?

Nagyon más ha néha ott alszol, és más ha ott is laksz minden nyűgöddel, amit neki kell megoldania

2021. okt. 11. 16:32
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Hozzánk a férjem lánya szeretett volna költözni (elváltak, anyja nevelte), kb. 15 éves volt. Vissza is hallottam anyóstól, hogy azért szeretne apjához (vagyis hozzánk) költözni, mert én elé teszek mindent, még a kiskanalat is kiveszem a kezéből, hogy hagyd, majd én elmosogatom. Tényleg így volt, kedvenceit főztem, de hát ez nem volt nehéz két hétben egyszer.

Aztán amikor terítékre került a dolog, fel lett világosítva (apja által), hogy itt akkor ő már nem vendég lesz, hanem teljes jogú családtag, de kötelességekkel együtt. Tehát maga után rendet tart, és be kell segítenie a házi munkába is ezt-azt (én is dolgozok). Így már annyira nem is akart ideköltözni:DDD

(Amúgy mi sem akartunk az anyukájával konfrontálódni, mert alapvetően jó anya, gondoskodó, csak ugye otthon szabályok voltak).

2021. okt. 11. 16:57
 43/43 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy nagyobb a ház és engedékenyebb nem döntő ok .
2021. okt. 11. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!