Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha apához szeretnék...

Mit tegyek ha apához szeretnék költözni? 16l

Figyelt kérdés

Leszögezném hogy anyát is nagyon szeretem, eddig vele éltem, mióta apával elváltak. De apánál sztem jobb életem lenne. Nagyobb a háza, engedékenyebb, sose ideges, anyu meg néha mogorva velem ok nélkül..

Mit tehetek? Ha anyának ezt felhozom rosszul fog neki esni nagyon.

2021. okt. 10. 11:56
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
79%
19es honnan veszed hogy az anyja nem menne bele? Ilyen lányom lenne még csomagolni is segítenék neki nehogy meggondolja magát, utána jöhet a jó élet, ahol szabad vagyok, és kéthetente két napig elég jópofiznom.
2021. okt. 10. 13:05
 22/43 anonim ***** válasza:
70%
#21, szerinted egy anya komolyan így gondolkodik?
2021. okt. 10. 13:09
 23/43 anonim válasza:
79%

A 16 és a 18 válaszoló teljesen rátapíntott a lényegre. Mindketten másképpen fogalmaztak, de teljesen igazat adok mindkettőjüknek.

Hiába írod azt, hogy nem a jólét miatt akarsz odamenni, ez már eldőlt amikor leírtad a kérdést. Most kár szépíteni. Én nem fogok semmit sem írni, mert már leírtak előttem mindent.

De óva intelek, hogy olyan lépést tegyél pusztán a kényelem, anyagiak miatt amit utólag nem tudsz majd helyrehozni, mert ezzel a lépéssel nem csak anyukádat bántod meg, hanem a mostani nyugodt ki életed is felrúgod.

2021. okt. 10. 13:10
 24/43 anonim ***** válasza:
47%
22es igen, ha mindent megtesz a lánya meg a nagyobb ház meg a több szabadság miatt otthagyja. Menjen csak, majd rájön hogy apánál sincs kolbászból a kerítés. ha nem engedné csak még nagyobb hisztik mennének a hercegnőtől.
2021. okt. 10. 13:16
 25/43 anonim ***** válasza:
39%
Apukád annyira törődik veled, hogy ezt a kérdést itt kell megkérdezned, ahelyett, hogy már intézné.
2021. okt. 10. 13:24
 26/43 anonim ***** válasza:
64%

Már most húz a "nagy ház" felé...xd

El legyél kényeztetve, nagy ház, minden megkapsz stb, bogaram az élet nem ilyen xD Nagyon nagyot fogsz esni:c

Anyukád talán ilyen csúnyaságokat is mond hogy mosogass el?:o

2021. okt. 10. 13:27
 27/43 anonim ***** válasza:
38%

A válaszolókat senki nem hatalmazta fel, hogy ítélkezzenek a kérdezőről. A kérdező egy technikai dolgot kérdezett: mit tegyen, ha ezt akarja. Nem azt kérdezte, hogy akarja-e.

Ezt apukádnak kell kezdeményeznie a bíróságon (gyermekelhelyezés megváltoztatása). Ha ő befogad és a körülményei megfelelők, akkor ebben te dönthetsz. Anyukádnak nyilván rosszul fog esni, ezt nem lehet elkerülni.

2021. okt. 10. 13:35
 28/43 anonim ***** válasza:
51%
Beszélj a tesóddal. Majd a szüleiddel. Mondd nekik azt , hogy 3 hónapra odaköltözöl . Próba gyanánt. Én harag nélkül megengedném anyukád helyében. S ha visszajössz célozgatás nélkül örömmel fogadnálak.
2021. okt. 10. 13:36
 29/43 anonim ***** válasza:
67%
Aztán ha három hónap alatt rájön az anyuka mennyivel könnyebb az élete, és szeretné ha úgy maradna?
2021. okt. 10. 13:47
 30/43 anonim ***** válasza:
19%
28as persze játszunk anyukával nyugodtan a lényeg hogy a királykisasszonynak jó legyen. menjen de akkor ne sírja vissza magát ha rájön hogy nem olyan jó minden mint elképzelte.
2021. okt. 10. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!