Mit tegyek ha apához szeretnék költözni? 16l
Figyelt kérdés
Leszögezném hogy anyát is nagyon szeretem, eddig vele éltem, mióta apával elváltak. De apánál sztem jobb életem lenne. Nagyobb a háza, engedékenyebb, sose ideges, anyu meg néha mogorva velem ok nélkül..
Mit tehetek? Ha anyának ezt felhozom rosszul fog neki esni nagyon.
2021. okt. 10. 11:56
31/43 anonim válasza:
Na anyukák jól lehordtátok ezt a kislányt! Kérdezett valamit, ti meg egyfolytában csak szapuljátok,fényezitek az anyukát. Csak nem ismeritek őket, hogy ilyen véleménnyel vagytok róluk?
32/43 anonim válasza:
#30 miért gondolkoznak itt egyes válaszolók úgy, mintha a középkorban élnénk? Amit a #28-as írt, az egy teljesen korrekt dolog lehet, próbáljátok már meg egy kicsit átérezni a Kérdező helyzetét is, az eszetekbe sem jut, hogy talán hiányzik neki az édesapja? Amikor a szülők elváltak, akkor tisztában voltak azzal, hogy ez is bekövetkezhet, ennyi.
33/43 anonim válasza:
32es mehet apukához. csak itt a hiszti megy hogy jaj apucinak nagyobb a lakása meg több mindent megenged. Itt nem arról van szó hogy egy gyereknek hiányzik az apja hanem hogy a kérdező rohadt anyagias, aki átgázolna az anyján pár nm plusz helyért
34/43 anonim válasza:
AMúgy meg hármukra tartozik a dolog kizárólag.
35/43 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, ha apukáddal akarsz élni. 16 éves vagy, anyukádnak is hozzá kell szokni, hogy felnőttél és nem a szoknyáján fogsz ülni, előbb-utóbb a gyerekek kirepülnek. Az, hogy apukádhoz költözöl, nem jelenti azt, hogy anyukáddal megszakad a kapcsolat. Nem értem, hogy a többség miért van a költözés ellen. Nagyon sok ugyanolyan jó apuka van, mint anyuka.
36/43 anonim válasza:
35!
Mert az anyagiak miatt akar költözni.
37/43 anonim válasza:
36!
"De apánál sztem jobb életem lenne. Nagyobb a háza, engedékenyebb, sose ideges, anyu meg néha mogorva velem ok nélkül.."
Nem gondolom, hogy a fenti mondatban kizárólag az anyagiakról van szó. Feltételezem, hogy az apuka eddig is támogatta anyagilag. Lehet ott jobban érezné magát, de ezt a kérdező pontosan tudja, hogy miért akar költözni.
38/43 anonim válasza:
Valóban. Arról is lehet benne szó, hogy pl apa lexarja, ha a 16 éves hajnali 3kor mata részegen esik haza.
39/43 anonim válasza:
Kérdező, nem olvastam végig a válaszokat, így nem tudom, felvetette-e már valaki, de: Arra is gondolj, hogy apádnak is lehet barátnője, esetleg újra nősül, akkor baromira zavaró tényező leszel ott.
40/43 anonim válasza:
Nem tudom milyen sűrün vagy apuddal?De más csúnyán mondva vendégként egy szűlőnél lenni és vele lakni.Ezt tapasztalatból írom.Engem nagyszülök neveltek és azt hittem hogy anyánál jobb lenne 15 voltam nyári szünetben meg volt beszélve végig ott lehetek.Ott is voltam de többé már nem szerettem volna vele élni.Elmondom ha majd ő nevel elszál a türelem és az engedékenység.Több teher nehezedik rá ami most anyukádnak van.Szerintem hamarosan nagykorú leszel aztán ha még úgy gondolod Pl megbeszélheted velük 2hét az egyiknél ugyanennyi a másiknál így anyukádnak sem adsz egy hatalmas fájdalmat adsz idöt a megszokás hoz hogy nem vagy mindig vele.Megbocsás de nem érdemli meg.A nagymamám annak idején felnöttként mesélte hogy mert el akartam menni északákat sírt át.Még ma is bánom hogy ezt tettem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!