Ki a hibás anyum vagy én?
Miért az innen érkező válaszokból akarod összeállítani a saját véleményed?
Tök értelmes a kérdésed, értelmesen leírtad, hogy szerinted mi a baj. Gondold át, vedd figyelembe azt, hogy mindenkinek lehet sz*r napja és alakíts ki egy véleményt magadban. Ne mások véleménye formáljon. Merj gondolkodni.
Ha mindenki anyukád pártjára állna, te valószínűleg írnád, hogy "de...". Megvan a véleményed, tudod, hogy neked van igazad.
Node... szerintem, az ő nézőpontjából, várhatott volna. Másrészről viszont nem 2 percenként szakít meg a tanulásban, hanem akkor kellett kimenni neki segíteni. Én azt mondanám, bármilyen hülyén hangzik, hogy mindkettőtöknek igaza van és egyikőtöknek sincs.
Azért anyukád munka és háztartás mellett tanult. Nagyon nem mindegy.
Azt is kéne tudni, hogy mindig kihúzod-e magad valami kamu indokkal, vagy most egy fontos vizsgára készülsz, és nem fogsz 1 óra múlva elhúzni barátnőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!