Valóban én vagyok itt az elsődlegesen hibás? ( részletek lentebb, hosszú lesz, bocs.)
A férjem alapvetően nem egy málé szájú krapek, ő már korábban is morgott ezért-azért a lányával kapcsolatban, de eddig én voltam a villámhárító. A
pár héttel ezelőtti 400E-s számla körüli szóváltásról nem tudott, de ezt a mostani megjegyzést hallotta. Viszont ettől olyan paff lett, hogy valóban nem szólalt meg, szerintem el se hitte, hogy tényleg az hangzott el, amit hallani vélt:)És beleavatkoznia igazából nem kellett, elrendeztem. De a továbbiakban muszáj lesz kiásnia a csatabárdot, bármennyire is nem hiányzik neki a családi vita... A másik gyerek és az enyémek tök normáliasak, ez a lány ilyen 'elcseszett', szerintem az anyja hatására... Ezért tűrtem eddig, de most betelt a pohár: felnőtt, legyen önálló véleménye( függetlenül az anyjától) és legyen önálló büdzséje is.
Én biztosan nem mosolyogtam és vágtam volna jó pofát ehhez már az elején sem. Mégis mit képzel magáról ez a kis takony? Már bocsánat... Úgy helyre tettem volna, csak pislog.
Mi köze a te pénzügyeidhez?
Helyben jobb lett volna, de szerintem most sem késő felhívni és megmondani neki, hogy ez volt az utolsó és az ilyenfajta viselkedést tartogassa másoknak.
Sem te, sem a férjed nem vagytok hibásak.
Én már a ruhaszámlára tett megjegyzéskor elzavartam volna a fészkes fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!