Szerintetek kinek van igaza Anyámnak vagy nekem? ( kicsit hosszú leszek előre elnézést köszönet annak aki végig olvassa.)
#1: Majdnem kapott azaz nem kapott semmit.
Kérdező, mit tolsz? Először azzal kellene leállni.
Kezdj el élni. Ha 12 év alatt nem sikerült diplomát szerezni, akkor nem neked való az az út. Nincs ezzel semmi baj, lehet tíz év múlva majd érdekelni fog valami. De ha nem, akkor sincs semmi.
Szerezz munkát, barátokat.
Azért elég beteges hogy anyuci ráerőszakolja a "pici" fiacskájára a 3.!!! diplomát is. Hidd el, nem csak a dicsekvés lehetősége van a háttérben, hanem hogy kellesz neki, magához láncol és semmi áron nem enged el. Gondolom már csak te vagy mellette, és inkább tönkretesz, hogy neki jó legyen, mint hogy hagyjon élni. De már ahhoz is milyen neveltetésen, agymosáson és manipuláción kellett átmenned, hogy 30 éves felnőtt létedre ide kelljen kiírnod, hogy a beteg anyád hülyeségeire hallgass, vagy éld a saját életed, ahogy NEKED jó.
Ezeket nem rossz indulatból írtam, nem akarlak megbántani! Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lehet így bánni egy emberrel. Nem is csodálom, hogy bűnöző lett belőled, nagy valószínűséggel a gyerekkorodat is úgy cseszték el, mint a korai felnőtt éveidet.
Addig menekülj, amíg tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!