Hogyan mondhatnék köszönetet apukámnak, amiért ennyit segít nekem mindenben?
Mindig szomorúsággal vegyes boldogsággal tölt el, ha arra gondolok, apukám mennyi mindenben segített nekem eddig. Bármi történt, ő volt az első, akit hívhattam, ha baj volt, minden követ megmozgatott, hogy segítsen. Mindig, mindenben számíthattam rá, én boldogságom/kényelmem volt számára az első és meg most is az. Már felnőtt vagyok, saját lábamon állok, de apukámmal napi szinten találkozom egy kávéra vagy és sütire, ilyenkor megbeszéljük a nap történéseit.
Sokszor eszembe jut mostanában, hogy sosem fogom tudni eléggé meghálálni neki ezt, ezért mindig kicsit elszomorodom, hiszen ilyenkor a saját kényelmét és szabadidejét áldozza fel, hogy nekem jó legyen.
Hogyan tudnám jobban kimutatni, hogy mennyire szeretem?
Az en apam is ilyen,mindig o az elso aki segit es barmiben. Nem var el soha semmit es mindig tamogat mindenben.
En ugy vagyok halas hogy o is ugyanugy szamithat ram, szeretem es mondom is neki, tamogatom en is es ha tudok en is segitek, ennyi eleg szerintem es amugysem hiszem hogy elvarja hogy valami mast dj vagy barmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!