Meg szeretném hálálni anyukámat valahogy, de nem tudom, hogy mivel. Hogyan tegyem meg?
Anyukám nagyon sok mindent tett értem az elmúlt időszakban, és ezt nagyon meg szeretném köszönni neki... Van egy csomó ötletem, de mégis úgy érzem, hogy kevés. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Vegyek neki valamit, vagy készítsek? Esetleg süssek neki valamilyen süteményt? Vagy csak mondjam el neki, hogy amit tett, mennyit jelent nekem? Talán írjam le egy levélben, vagy üzenetben mindezt?
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni ötletelni! Ne felejtsétek, itt nincs helytelen válasz, mindegyiket értékelném!
Nagyon kedves az ötleted!
Anyaként tökéletesen meghatódnék egy kisméretű tortától, amelyen egy kis levélke van, borítékban!!! (hogy addig is izguljak, míg kibontom.)
És amelyben azt olvashatom, hogy a gyerekem nagyon szeret, és köszöni mindazt, amit érte tettem.
Saját kézírásával írva. Akkor is, ha nehezen olvasható ákombákom, én tudni fogom, hogy ő írta.
készíthetsz kuponokat is.
pl. "anya, mától egy hétig én fogok mosogatni"
Mondd neki, hogy köszi anyci, szeretlek. ÉS/VAGY, hogy jó fej vagy.
én az ilyesmitől mindig elalélok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!