Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 4 éve nem láttam a szüleimet...

4 éve nem láttam a szüleimet testvéremet, anyán kívül senkivel se beszélgetek vele is csak messengeren. Nem akarják, hogy meglátogassam őket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 07:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy agresszív lennék
2021. okt. 1. 12:59
 42/68 anonim ***** válasza:
76%
Ez aztán már tényleg iparilag belekeveredett a dologba. :D
2021. okt. 1. 13:30
 43/68 A kérdező kommentje:
🙄🐕
2021. okt. 1. 14:46
 44/68 A kérdező kommentje:
Mondjuk kötekedés helyett lehetne mondani h mi nem érthető
2021. okt. 1. 14:59
 45/68 anonim ***** válasza:
89%
Pl nem érthető, ha egyszer vannak egymás felé lezáratlan sérelmeitek, amik miatt még pszichológushoz is jártál, ha 4 éve nem találkoztatok, csak anyukáddal beszélgetsz, de vele is csak messengeren, akkor mi a meglepő számodra azon, hogy nem várnak tárt karokkal? Te tényleg úgy gondolod, hogy ezen a helyzeten javít egy kis ajándék csomag? Közben elég jól értesült vagy a család anyagi, öröklési helyzetén, figyelgetitek egymás pénztárcáját, irigykedtek, miközben nem tartjátok a kapcsolatot? A kommentjeidben nyoma sincs a magbocsátásnak, pedig azt írtad, Te már megbocsátottál. Semmilyen szeretet megnyilvánulást nem éreztem egyetlen szavadban sem, akkor mi okból szeretnél feléjük nyitni? Azt többször leírtad, hogy kinek mennyi a vagyona, mint azt, hogy bármelyik családtagod valóban hiányozna. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy Ők jó emberek, Te meg rossz vagy, még csak azt sem mondom, hogy nem lehetnek valósak a sérelmeid, én csak azt nem értem, Te miért csodálkozol, hogy a körülmények miatt nem kíváncsiak rád?
2021. okt. 1. 19:41
 46/68 A kérdező kommentje:
Mert a szüleim és 4 év után illene találkozni. Jó lehet nem bocsátottam meg, de attól még nyitnék feléjük, meg mondjuk az is jó lenne ha nem zárnának ki a vagyonból, mert úgy gondolom igen is jar nekem.
2021. okt. 1. 19:47
 47/68 anonim ***** válasza:
89%
OK, akkor kibújt a szög a zsákból, a vagyon miatt szeretnél találkozni velük, nem a fene nagy családi szeretetből. Ugye érzed, hogy ez így nem kicsit álszent viselkedés? Nem, nincs olyan, hogy illik találkozni, akivel nem jó a viszonyom, nem találkozom vele, hiába családtag.
2021. okt. 1. 20:00
 48/68 A kérdező kommentje:

- vagyon miatt

- láthassam a régi házat ahol bántalmaztak

- elmondhassam milyen krva jó az életem nélkülük, mert neten úgyse hiszik el

- egyek egy hamburgert

- járhassak a régi városban

- láthassam nővérem irigy fejét

Szóval nem csak a vagyon miatt. Csak látni akarom nővéremnek azt a kibszott irigy fejét.

2021. okt. 1. 20:07
 49/68 anonim ***** válasza:
87%
Magyarán hm nem épp egy értelmes leny vagy. Komolyan csodálkozol hogy nem akarnak látni?
2021. okt. 1. 20:09
 50/68 anonim ***** válasza:
90%

Egyebirant:

-vagyon miatt: en megoldanám, hogy egy fillért ne örökölj

- láthassam a régi házat ahol bántalmaztak: ha bántalmaztak volna, épp nem akarnád látni

- elmondhassam milyen krva jó az életem nélkülük, mert neten úgyse hiszik el: en sem hinném el, épp mert annyira bizonylatot, pont az derül ki xar az életed

- egyek egy hamburgert: menj és vegyél egyet

- járhassak a régi városban: mi akadályoz meg benne?

- láthassam nővérem irigy fejét: mire lenne irigy? Az eszedre biztosan nem

2021. okt. 1. 20:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!