Vannak itt olyan szülők, akik évek óta hiába várják, hogy meglátogassa őket a gyerekük?
ismerek ilyet.. de azok várhatják is…a temetésükre sem fog szerintem elmenni a gyerek
annak általában oka van, ha így van
mi történt? hívod őket? hívnak?
beszéltek?
milyen körülmények közt mentek el?
Ne haragudj, de egy kapcsolat kettőn áll....
Az öcsém 24 éves 6 éve Londonban él, minden évben hazajön, van hogy 2x is. Nagyon hálás anyukánknak, hiszen egyedül felnevelt bennünket. Anyukám nem él valami jól, de az öcsém szülinapra, névnapra, karácsonyra mindig küld neki valami értékes dolgot: laptop, mosógép, hűtő, bojler, tűzhely. Én itthon vagyok, látom mire van szükség, az öcsém meg megveszi. Tavaly hazajött, az egész fürdőszoba szét lett verve, új csempe, új kád, mosdó, wc. Anyukám szólni nem tudott, annyira boldog volt.
Ehhez az kell, hogy a kapcsolatunk nagyon jó anyukámmal, nagyon sokat megtett értünk, és mi viszonozzuk ahogy tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!