Vannak itt olyan szülők, akik évek óta hiába várják, hogy meglátogassa őket a gyerekük?
Akkor aludj panzióba, ha látni akarod őket.
Te is nyugodtan megteheted a kezdő lépést.
Honnan tudod,h nincs hol aludnod náluk? Ha évek óta nem láttad őket, azóta költözhettek vagy változhatott a lakhatási helyzetük.
Illetve az évek alatt tényleg össze lehetett volna spórolni egy panzióra vagy akár egy ágyra egy diákszállóban. Én se mennék, ha mindig csak tőlem várnák el,h utazzak a másik fél meg semmit se tenne.
Egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal! Valamit nagyon elrontottál a múltban. De; ha számítanak Neked akkor ne hagyd annyiban a dolgot! Történt ami történt, elmúlt, vissza már nem mehetsz az időben! De... kiépíthetsz velük egy új kapcsolatot, nemde? Vacak dolog a széteső család... drukkolok Neked!
Legutóbb májusban látogattam meg a szüleim (két év után), de nem is tervezem 2-3 éven belül az újabbat. Általában heti egyszer beszélünk (pár perces smalltalk az időről és róluk - csak semmi éppen aktuális, vagy mélyen-szántó téma); aminek évekig csak órákig tartó dühöngés volt a vége, hogy mekkora ...-k. Ez odáig "fajult", hogy már akkor sem hívtam óket, amikor kórházba kerültem (kb. 1,5 hónappal a hazakerülésem után említettem, hogy majdnem odakozmáltam). Ma már simán csak nem érdekel. Hívtak haza ünnepekre, az igaz, de nem mentem. Nincs bennünk már semmi közös; felszínes jópofizáshoz pedig már nincsen kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!