Olvasom itt a kérdéseket, hogy megengednéd e lányodnak, fiadnak?
Azért van némi különbség a generációk között. Minket, még neveltek, foglalkoztak velünk. Nekem pl eszembe se jutott 14 évesen, hogy egy fiú nálam aludjon, nemhogy még anyukámat nyaggassam ezzel, és felháborodjak, ha nem engedi... Tiszteltük a szüleinket, és ha azt mondták, hogy nem, akkor tudomásul vettünk, hogy nem.
A mai gyerekeket sajnos senki sem neveli, a média mossa az agyukat és emiatt ilyen gyökerek. Erről nem ők tehetnek, hanem a szüleik, de mindenesetre elég szomorú.
"Minket, még neveltek, foglalkoztak velünk."
"Erről nem ők tehetnek, hanem a szüleik, de mindenesetre elég szomorú."
Akkor lehet mégsem lett az a generáció annyira jól nevelve, ha most ők csinálják rosszul...
Egyébként ez a "bezzeg a mi korunkba" duma már az ókorban is ment. Pont múltkor olvastam.
Egyébként a 2-3 válaszra reagálva, egy bácsitól nagyon érdekesent hallottam a buszon, amikor beszélgettünk.
Elmondta,nhogy lehet szidni a mai fiatalokat gyerekeket.. "De akkor inkább magunkat( mint az ő 70es) korosztályát kellene szidni.
Mi nem tanítottuk meg őket arra,nhogyan kell nevelni, az most bukik ki. Nem elég azt megtanítani, hogyan illik voselkedni, hanem azt is, hogyan kell ezt megtanítani, és követelni. Ez az igazi nevelés... Valamit nagyon elrontottunk"
Ez igaz..
Hitelesnek tartom magamat.. Tudom mi az a it, és miért nem engedtek meg a szüleim, én sem engedném ezeket. Igen, van amit megi megtettem..de pontosan tudtam, hogy nem szabad, vagy nem engedték.. Mi lett volna m ha meg engedik is..
Plusz tenyleg ez az ottalvós dologtól kivagyok...gyerekek ne játszanak ottalvósdit.. Nem arról van szó, hogy akkor nem fognak szexelni...az ottalvás azért ennél több..
Egyébként a szüzességem 18után vesztettem el, és fiú is majd 19 éves koromban nagy könyörgés árán aludhatott ott..
Öcsém 25, velük él, de lány még nem aludt ott úgy, hogy anyuék otthon voltak...( bár már jó lenne ha lenne komoly barátnője,akit be is mutat)
Az elutazós buliba menős dolgokat is jogosnak tartom, ha a szülő tilt.. Valószínűleg tudatában van, hogy a gyereke mennyir megbízható. És felelősségteljes. A gyerekek meg mindig felnőttebbnek, érttebbnek hiszik magukat a koruknál..
Az a kislány, aki második osztályban, azaz 7-8 évesen mutogatta nekünk kíváncsi fiúknak, hogy mi van neki, nyolcadikban pedig, hogy finoman fogalmazzak, már nem csak mutogatta, ma főorvos asszony. De azt meséli gyerekeinek, hogy ő szűzen ment férjhez és ennek szellemében neveli őket.
Nem képmutatás ez? Vagy csak a megszépítő messzeség?
Kedves Kérdező, ahogy az ember kinő a tinikorból, rájön, hogy nem feltétlenül volt helyes, amit tett.
Ennyi erővel nyugodtan lopjanak a gyerekek, hiszen minden ember legalább egyszer csent el valamit.
A szulo feladata megvedeni a kamaszt attol hogy magatol jojjon ra barmire is.
Egy abortusz ez feresikerult eroszakos randi egy nemi betegseg egy lelki trauma egy eletre szol.
Az en es a ferjem feladata ugy nevelni oket hogy ez ne tortenjen meg.
Keretek korlatok peldamutatas es tartalmas erkolcsi neveles kell. Tiltas nem segit.
Elmondok egy peldat.
Koran volt az elso baratom 16 eves voltam es probalkoztunk sikertelenul raadasul a biztonsag kedveert vettem be esemeny utanit is amitol honapokig verzeszavaraim lettek.
Ettol egy eletre traumam lett es nagyon sokaig nem ment a szex vaginizmusom lett.
A szuzesegem a fejem vette el de terapiara kellett jarnom elotte.
Ezt siman elmeseltem a lanyaimnak hogy tanuljanak belole ne legyenek olyan hulyek mint en.
Az oszinte beszelgetes es a kolcsonos bizalom a gyerekkel a legfontosabb ill a szabalyok elvarasa.
Nalunk soha nem volt fiu ottalvas egyszeruen azert mert nem vagyok hajlando egy fiatal pasit kerulgetni a maganszferamban ciki nekem is a vendegnek is hiaba van ket furdoszoba.
A gyerekek kirepultek soha nem volt konfliktus a szabalyokbol nem akartak apas anyast jatszani kamasz fejjel
Az iskolak utan sajat garzont bereltek es ott a sajat szabalyaik ervenyesek.
5
Dehogynem.. A hzugság az képmutatás..
De nincs mindenki így..
8 évesen én is mutogattam,mkiváncsiak voltunk kinek mi van.. De 10 évesen már nem.. Akkor ebben még semmi szxualitás nem volt a"mi időnkben"
Tehat igen, én hitelesnek tartom magamat..
Egyebként ha 12 évesen szexeltem volnq, uttam volna és drogoztam vokna is nevelhetem űgy a gyerekemet,nhogy ő rendesen eljen. Nem kepmutatás, ha nem engedik az ilyen szülők, hanem azt jelenti,nhogy nem szeretnék, hogy olyan életük legyen a gyerekeiknek, mint nekik, az a képmutatás, ha azt mondják ők nem csináltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!