Ebben a kategóriában miért nem válaszolnak és tesznek fel kérdéseket mostanában az emberek? Régen sokkal gyakrabban voltak új kérdések és nem is egy két válasz érkezett rájuk.
én pl. azért nem válaszolok itt, mert néha olyan buta emberekbe lehet belefutni, hogy úgyse értik..
volt pl. egy kérdés: csaj a pasival, a pasi szüleivel él. a pasi egész fizetését odaadják (150e ft), és hogy gáz-e, hogy ő nem ad semmit. Szépen levezettem, mivel közös a kassza, tök mindegy, hogy a pasiéról megy a 150, a csajét meg költik, és nem 50-50%ba adják a szülőknek, majd 50-50%ba költenek... egyesek "egy falatot nem tudnának ott megenni"... és az ilyen még le is pontoz, nem, hogy végiggondolná, amit írok... meg is látszik a %-omon...
Képesek a sima igen-nem válaszokat lepontozni, vagy akár ha azt írom, a kék a kedvenc színem?? Miért?? Miért vagyunk tele ilyen alja emberekkel??
Én is olvastam azt a kérdést. Ott írta a kérdező:
"A saját kiadásaimat fedezem diákmunkából, meg a vőlegényemmel ide-oda elmegyünk." Szólval azt nem írta, mennyit keres, de a vőlegényével ketten használják azt a pénzt. Szóval megállja a helyét, amit a 4-es mond.
Itt a kérdés egyébként: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!