Ebben a kategóriában miért nem válaszolnak és tesznek fel kérdéseket mostanában az emberek? Régen sokkal gyakrabban voltak új kérdések és nem is egy két válasz érkezett rájuk.
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 10:18
11/12 anonim válasza:
10es, köszönöm, így nekem nem kell leírni :)
4es voltam
12/12 anonim válasza:
Én is észrevettem már.
Szerintem a sok idióta, sötét, 100 alatti IQ-val rendelkező ember miatt, akinek hiába magyarázol oldalakon keresztül valamit, akkor sem hajlandó megérteni.
Ha feltesz egy kérdést, akkor csak egyféle vélemény érdekli és ha attól eltérőt válaszolsz, akkor genya vagy.
Ill. az is rohadt visszataszító már számomra, hogy itt a gyk-n mindenki tökéletesen irányítja a saját életét és sosem hoz rossz döntéseket, ergo ha valaki tanácsot kér valami olyan ügyben, amiben esetleg nem tudja, hogy mi lenne a megfelelő döntés vagy éppen már rossz döntést hozott, azonnal a földbe van tiporva emiatt.
Egyszerűen nem lehet már értelmesen kérdezni és válaszolni sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!