Ebben a kategóriában ha egy nőket kritizáló kérdést tesznek fel vagy olyat válaszolnak akkor miért kezdenek el személyeskedni rögtön?
"egy nőket kritizáló kérdés"
Általánosítani egy egész nemet...hát szerintem ez azért nem ok nélkül csesz fel egyeseket.
Pl. engem is zavar, amikor azzal jön pár lurkó, hogy a nőknek csak a pénz kell, kihasználnak, stb.
Mindezt levonják pár negatív tapasztalatból.
Közben meg itt van pl. édesanyám is, végig gürcölte az életét, munkahelyen, aztán otthon.
Mert provokatív...
Akinek nem inge, ne vegye magára, de felmegy bennem a pumpa, amikor olyan általánosítás megy, hogy minden nő k*rva, csalja a párját, pénzre hajtanak, csak a külső érdeklik őket, blablabla, és egyszerűen nem bírom ki, hogy ne írjak.
Megvédem a férfiakat is, ha olyan van, mert kinyílik a zsebemben a bicska a sok buta, primitív, tahó kérdezőtől, válaszolótól, aki általánosítani mer!
Mert néha tényleg röhejesek, itt van például a "Felháborító, ahogy gondolkoznak a nők, nem?" kérdés, ahol végigolvasva kiderül, hogy konkrétan az a kérdező problémája, hogy az ötéves húga tejet akar inni :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Sokan szeretik kritikának beállítani a kötekedést és a bunkózást.
A jó kritika építő jellegű, és nem provokatív.
Tegnap megválaszoltam a kérdést globálisan de látom tényleg megy a személyeskedés, hogy törölve lett a komment...
Nos, leírom újra a lényeget, aki nem tud észérvekkel, logikusan érvelni az kezd el érzelemből személyeskedni. Mint ahogy írtam ez férfiak részéről is megeshet. Általában (igen, most általánosítok, kövezzetek meg...) a nők érzelmesebbek és ezért globálisan könnyebben kezdenek el személyeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!