Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 4 éve nem láttam a szüleimet...

4 éve nem láttam a szüleimet testvéremet, anyán kívül senkivel se beszélgetek vele is csak messengeren. Nem akarják, hogy meglátogassam őket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 07:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
Bátyámra nem szartam...
2021. okt. 1. 10:08
 22/68 anonim ***** válasza:
84%

Szóval meggyűlölted őket, 4 évig feléjük sem néztél, most meg nagy kegyesen megbocsátottál, és essenek hasra tőled?!

Érdekes dolog lehet az, ami miatt az ember meggyűlöli a családját, aztán 4 év múlva hipp-hopp elmúlik...

2021. okt. 1. 10:08
 23/68 A kérdező kommentje:
Ja hát igen sejtettem,hogy ez lesz. Gyakorin mindig te vagy a szar...
2021. okt. 1. 10:11
 24/68 anonim ***** válasza:
33%

Éheztettek? Vertek? Molesztáltak?

A tesóidat nem?

2021. okt. 1. 10:14
 25/68 A kérdező kommentje:

Éheztettek igen et az egyik

Honnan tudtad?

2021. okt. 1. 10:21
 26/68 A kérdező kommentje:
Tesóimat nem
2021. okt. 1. 10:22
 27/68 anonim ***** válasza:
70%
persze, anyád éheztetett, de azért pont vele beszélsz.
2021. okt. 1. 10:28
 28/68 A kérdező kommentje:
Ne hidd el..
2021. okt. 1. 10:30
 29/68 anonim ***** válasza:
81%

Hát elsőnek nem írod le most meg a fejünkhöz vágsz valamit. Elég fura. Lehet hogy éheztettek, de az nem olyan dolog amit meg lehet bocsájtani egy hamar. Kvázi az életedet veszélyeztették. Biztos ez történt?

Azonnal támadó stílusba váltottál ami nem sok jót sejtet.

Ha meg 4 évig te nem néztél feléjük akkor igen elsőre nem fognak hasra esni. Át kell "törni" a gőgjüket.

4 év sok idő ahhoz hogy az ember ne lássa a családját ha szereti őket, kevés idő komoly sérelmekhez.

Megbocsájtást értem, de nekem most is kusza a történet.

Mindazon által ha úgy döntöttél hogy kezdeményezel akkor neked kell elébe menni a dolgoknak. Vagy vársz további éveket.

Ez az örököltek vagy nem ez meg pénz szagú dolog. Pont lényegtelen szerintem. Tudom sok családban megy a perpatvar a pénzen, sokszor 5K -n is mikor az egyik trehány nem érti miért baj ha 5k ért megszegi az ígéretét. Azt nem érti meg hogy nem az 5k a probléma hanem az hogy tökéletesen megbízhatatlan 5k esetén is. Szóval hogy neked is a pénz tűnt fel az fura. Lehet pénz probléma van a háttérben. Szimatom alapján, persze lehet nincs igazam.

Pontos részletek nélkül 2 mondatos kérdésre igazán nehéz kimerítő választ és megoldást adni. Igen családi dolgok is kényesek, de ez a helyzet hogy jóval több infó kell.

Infó nélkül annyit tudok mondani hogy neked kell megtörni a jeget... Ha akarsz kapcsolatot. Jelenleg ez a helyzet.

Ha részletesen kifejted akkor lehet változik a kép, de jelenleg nem tudunk többet...

2021. okt. 1. 10:43
 30/68 A kérdező kommentje:
Pénz probléma nem lehet, mert mondom 2 embertől is örököltek házakat és több millió forintot kb 25- 50 milliót plusszba. Ezt onnan tudom h mindig mondták h 100 körüli milliója van papának a bankban. Meg mondom festettek is a házon is. Azt is akkor szoktak amikor örökölnek. Mert ők valahogy mindig őrökölnek...😂
2021. okt. 1. 10:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!