4 éve nem láttam a szüleimet testvéremet, anyán kívül senkivel se beszélgetek vele is csak messengeren. Nem akarják, hogy meglátogassam őket. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 07:17
1/68 anonim válasza:
Nagyon megértelek kérdező és sajnálom a helyzetedet!
Talán a családsegítő szolgálat tud valamit kezdeni - hosszabb távon azonban nem remélnék csodát tőlük sem.
Én is nehéz rokoni kapcsolatokkal küzdök (édesanyám két éve elhunyt,) azóta majdnem pokol az életem. Barátaim, ismerőseim tartják még bennem a lelket.
Amelyik rokon még igazán tud és akar segíteni (unokabátyám és keresztanyám) őket meg nem érem el két hónapja sehogyan. Hiába van telefonszám, facebook elérhetőség és unokabátyámnak a lakcíme.
Segélyszervezetek, egyházak nem foglalkoznak ilyesmivel?
2/68 A kérdező kommentje:
Félre érted. Ők nem akarják, hogy meglátogassam őket
2021. okt. 1. 07:27
3/68 anonim válasza:
Akkor ne látogasd meg őket. Nyilván okuk van rá.
4/68 anonim válasza:
Nem akarják. Itt a téma le is van zárva. A mit tegyek kerdesre a valasz: fogadd el.
5/68 A kérdező kommentje:
Vittem volna egy kis ajándék csomagot.☹️
2021. okt. 1. 07:33
6/68 anonim válasza:
Miért nem akarják? Vétettél ellenük, bántottad őket?
7/68 anonim válasza:
Kicsit hiányos ez a történet. A "MIÉRT" a lényeg, mit tettél, amiért nem akarnak veled találkozni?
8/68 A kérdező kommentje:
Fingom sincs...
2021. okt. 1. 07:35
9/68 A kérdező kommentje:
Nővérem nagy manipulátor, erre gyanakszom
2021. okt. 1. 07:37
10/68 A kérdező kommentje:
Keresztanyukámtól megtudtam, hogy nagyon sok millió forintot örököltek. Rá mentem tesóm profiljára látszik, hogy festés is volt náluk. Gondolom nővérem magának akarja az összes pénzt
2021. okt. 1. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!