Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 4 éve nem láttam a szüleimet...

4 éve nem láttam a szüleimet testvéremet, anyán kívül senkivel se beszélgetek vele is csak messengeren. Nem akarják, hogy meglátogassam őket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 07:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
Hát most ez hogy részletesen fejtsem ki nagyon hosszú lenne, az egész életemet le kellene írni.
2021. okt. 1. 10:54
 32/68 A kérdező kommentje:
Meg ha megint elkezdem hánytorgatni a múltat akkor kérhetem a következő időpontot pszichológusomhoz. 😂
2021. okt. 1. 10:56
 33/68 anonim ***** válasza:
27%

Azért gondoltam mert felhoztad ahogy írtam, ha nem hozod fel nem valószínű hogy ezzel gond van.

festés nem horror összeg, sőt a 100 millió sem olyan sok manapság már. Mondjad nekik hogy ne magyar bankban és ne HUF ban tartsák. Ausztriában sok bankban van magyarul beszélő alkalmazott, mert van rá igény... EU -s állampolgárként gond nélkül nyithatnak számlát. Ellőre érdemes érdeklődni azért...

Illetve érdekes hogy megint a pénzes felvetésre válaszoltál a többire nem...

2021. okt. 1. 10:57
 34/68 anonim ***** válasza:
97%

"4 éve nem láttam a szüleimet testvéremet, anyán kívül senkivel se beszélgetek vele is csak messengeren. Nem akarják, hogy meglátogassam őket."

"Őszintén azért nem látogattam őket, mert végre elkezdtem élvezni az életemet nélkülük. Nem is beszéltem velük sokáig, mert gyűlölet volt bennem. De már megbocsátottam nekik és szeretném tartani a kapcsolatot"

2021. okt. 1. 10:57
 35/68 A kérdező kommentje:
Azért mert tudom, hogy nővérem ki akarja hogy zárjanak a vagyonból, mert irigy ,hogy jobb a sorsom mint neki, csak azzal nincs tisztában, hogy már most sokkal több pénzem van mint neki, de m1 xd
2021. okt. 1. 11:03
 36/68 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem értem mit irigykednek tesóim. Nekik is ott a lehetőség mindenre
2021. okt. 1. 11:12
 37/68 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, nagyon belegabalyodtál a történetbe. Aludj egyet és próbálj kitalálni valami jobbat, mert annak a fele se igaz, amit leírtál. (nem, abszolút nem érdekel a nyavalygásod meg a "ne hidd el, ha nem akarod" és hasonló sejtelmes kijelentéseid.)
2021. okt. 1. 12:28
 38/68 A kérdező kommentje:
Hát igen ez szokás itt gyakorin
2021. okt. 1. 12:31
 39/68 anonim ***** válasza:
79%

Eléggé agresszívan válaszolsz, de tudjuk be a stílusodnak nem a témának.

Azonnal bántásnak veszel mindent, a poénokat is, a segítő szándékúakat is. Így nehéz lesz...

Igen sajnos a jobb ötletekhez részleteket kell tudni. Igen nyilván nem jó kiadni mindent , de sajnos több infó kell. Aztán eldöntöd hogy írsz -e többet vagy sem.

Megint a pénzről van szó... Úgy hogy kulcs kérdésnek érzem egyre inkább a problémában is. Illetve ahogy állítod állítólag a testvéred ki akart zárni az örökségből. Jogilag ma már nem annyira egyszerű ezt megtenni. Nyomós indokok szükségesek.

2021. okt. 1. 12:46
 40/68 anonim ***** válasza:
78%

Hát igen ez szokás itt gyakorin

kamut kiírni? igen, tényleg az.

2021. okt. 1. 12:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!