4 éve nem láttam a szüleimet testvéremet, anyán kívül senkivel se beszélgetek vele is csak messengeren. Nem akarják, hogy meglátogassam őket. Mit tegyek?
Azért gondoltam mert felhoztad ahogy írtam, ha nem hozod fel nem valószínű hogy ezzel gond van.
festés nem horror összeg, sőt a 100 millió sem olyan sok manapság már. Mondjad nekik hogy ne magyar bankban és ne HUF ban tartsák. Ausztriában sok bankban van magyarul beszélő alkalmazott, mert van rá igény... EU -s állampolgárként gond nélkül nyithatnak számlát. Ellőre érdemes érdeklődni azért...
Illetve érdekes hogy megint a pénzes felvetésre válaszoltál a többire nem...
"4 éve nem láttam a szüleimet testvéremet, anyán kívül senkivel se beszélgetek vele is csak messengeren. Nem akarják, hogy meglátogassam őket."
"Őszintén azért nem látogattam őket, mert végre elkezdtem élvezni az életemet nélkülük. Nem is beszéltem velük sokáig, mert gyűlölet volt bennem. De már megbocsátottam nekik és szeretném tartani a kapcsolatot"
Eléggé agresszívan válaszolsz, de tudjuk be a stílusodnak nem a témának.
Azonnal bántásnak veszel mindent, a poénokat is, a segítő szándékúakat is. Így nehéz lesz...
Igen sajnos a jobb ötletekhez részleteket kell tudni. Igen nyilván nem jó kiadni mindent , de sajnos több infó kell. Aztán eldöntöd hogy írsz -e többet vagy sem.
Megint a pénzről van szó... Úgy hogy kulcs kérdésnek érzem egyre inkább a problémában is. Illetve ahogy állítod állítólag a testvéred ki akart zárni az örökségből. Jogilag ma már nem annyira egyszerű ezt megtenni. Nyomós indokok szükségesek.
Hát igen ez szokás itt gyakorin
kamut kiírni? igen, tényleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!