4 éve nem láttam a szüleimet testvéremet, anyán kívül senkivel se beszélgetek vele is csak messengeren. Nem akarják, hogy meglátogassam őket. Mit tegyek?
Férjem szerint is fura, hogy nem akarlak látni 4 év után se
Bátyám a telefonszámát se adta meg hogy felhívjam pesig küldtem neki ajándék csomagot. Ennyire irigyek lennének rám? Utolsó beszélgetésünkben engem ócsárolt, hogy eltartanak stb jó dolgom van...
Jó lenne a régi kis házat meglátogatni meg a régi kis várost és enni egy finom hamburgert így 4 év után
És ebben hol a családod?
Kérdező! Nagyon hiányos a történeted. A legvalószínűbbek az alábbi esetek.
1. A történet kamu.
2. Valami olyasmit vétettél a család ellen, ami miatt okuk volt téged meggyűlölni. Az esetek döntő részében ezt egoista vagy nárcisztikus f@szok teszik a családdal, de azok nem sírnak a következményeken. Ha te mégis elkövettél valamit, és most mégis zavar a helyzet, akkor gyógyulófélben vagy. Azonban tudomásul kell venni, hogy a tett hatalmas bűn volt, és nem szabad a családot zaklatni. Ha jót akarsz tenni valakikkel lelkiismereti okból, akkor másokon kell segítened stb.
3. A családban van egy gonosz, nagyon manipulátor személy, aki a többieket ellened hangolja a számára negatív szavaid kiforgatásával, a számára tetteid felfújásával. Ez a videó segít feltárni, hogy ki lehet az: https://www.youtube.com/watch?v=79LQWhNcz5Y&t=222s (nem feltétlenül az anyád).
Ebben az esetben annyit tehetsz, hogy lenyugszol, odamész, viszel ajándékot, és ha valaki hagosan lép fel ellened, akkor mindig udvariasan válaszolsz. Ha vád ér, akkor nem engedsz a kiabálásnak, hanem kimondatod a másikkal, hogy mivel és miért vádol téged, és ezzel szemben védőbeszéddel lépsz fel visszafogott hangnemben. Talán nála megnyered a pert. Ha anyád azt mondja, hogy ezt meg azt tettél a nővéreddel, akkor elmondod, hogy mit tettél és mit nem stb. Ha ezután sincs enyhülés (összeborulásra ne számíts még), akkor elbúcsúzol. Levélben leírod, hogy mit érzel, megadod az elérhetőségedet, esetleg karácsonyonként lapot írsz, és nem számítasz a továbbiakban rájuk semmiben, nem erőlteted a kapcsolatot semmilyen formában.
"Jó lenne ... meglátogatni meg a régi kis várost és enni egy finom hamburgert így 4 év után" És ebben ki akadályoz meg?
A házhoz is odamehetsz, és addig nem tágítasz, amíg el nem mondják, hogy mit tettél szerintük. Ha nem kiabálasz, az hosszabb távon hitelesebb.
Hiányos a történet. Sajnos előzmények nélkül ötletelni se tudunk. Jóval többet kéne tudni.
Na de anyukádból ki lehetne szedni hogy mi van.
Ha anyukád hajlandó beszélni, elmehetnél oda, kideríteni mikor hol van jön haza munkából és elkapni az utcán.
Azt vettem le hogy nem akartál többet elárulni nekünk a felismerhetőség vagy a kényes részletek miatt.
Biztosan elmentem volna már. 4 év atya ég. Hát én havonta 2 havonta látogattam a szüleimet. Meg is zavarodnék ha ilyen problémám lenne. Imádtam a szüleimet. Jó hát a kapcsolatunk akkor lett mélyebb mikor elköltöztem, de akkor is. Bármit megtennék hogy láthassam őket de az én szüleim már nem élnek.
Ha valóban nem kavartad nagyon a sz@rt akkor nem értem mi a probléma.
Felnőtt emberek, nincs olyan hatóság akik rákényszerítik a találkozásra őket...
Neked kell kijárni miért és hogyan történhetett...
Igen vannak manipulatív emberek akik azon mesterkednek hogy szétszakítsanak családokat aztán másik lesz a hibás...
Hiszékenyek beveszik, majd teljes határozottsággal állítják hogy őket soha senki nem képes befolyásolni, ami annak a 100% os jele hogy már meg is történt. Van a rokonságunkban is ilyen...
Elég fura a történet. Amúgy kitárt, hogy az állítólagos örökség miatt lenne. Ha öröklés van az nem úgy néz ki, hogy nem szólnak egy örökösnek, így a másik megkapja az összeset, ez egy hosszabb jogi folyamat.
Kérdezz rá, hogy miért van és ne csak találggass.
Ha nem csak kamu a sztori:
Unokahúgom sem érti miért csak ritkán keressük, hívjuk meg. Nem akarja belátni, hogy sz@rt kavart, vállalhatatlanul viselkedett.
Szóval ha nem kamu kicsit nézz magadba, hogy hol lesz a hiba
Őszintén azért nem látogattam őket, mert végre elkezdtem élvezni az életemet nélkülük. Nem is beszéltem velük sokáig, mert gyűlölet volt bennem. De már megbocsátottam nekik és szeretném tartani a kapcsolatot
Bátyámnak abszolút nem értem mi baja velem és miért nem beszél velem. Egyszer csak elkezdett támadni, hogy nem sokáig lesz ilyen jó életem majd elhagy a párom csak dugni vagyok neki stb. Utána ahogy telt az idő már csak nevettem rajta végül teljesen eltűnt az életemből. Olyanokat is mondott, hogy barátok lettek nővéremmel meg beszélgetnek. Anya is csak kb 1 év múlva kezdett el velem beszélgetni addig csak lájkokat küldött. Itt tuti nővérem csinált valamit...
Bátyámnak abszolút nem értem mi baja velem és miért nem beszél velem
Talán az, hogy négy évig sz-rtál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!