Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is jó név a Kimberli?

Szerintetek is jó név a Kimberli?

Figyelt kérdés
Szerintem szép név, és nem magyar eredetű. Nekem ez is fontos szempont. A rokonságban egyre inkább ilyen régi magyar neveket adnak a gyerekeknek, hogy nacionalistának tűnjenek. Én viszont nem szeretem az ilyesmit.

2021. szept. 29. 10:05
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
87%

38#

😂🙌

2021. szept. 29. 14:14
 42/51 anonim ***** válasza:
34%

#30-asnak erre az írására reagálnék

"

Szerintem ilyen nevet Magyarországon csak kétféle ember ad - a kisebbségi vagy az, aki gyűlöli a saját gyerekét."

Akit én tudok, hogy magyar, és Kimberli, őneki az édesanyja azt mondta egyszer, hogy a kedvenc énekesnőjét hívták/hívják így, és róla szerette volna elnevezni a gyerekét; vagy szal ennek az énekesnőnek a neve tetszett meg neki annyira; hogy a gyermekének adta.

2021. szept. 29. 14:19
 43/51 anonim ***** válasza:
80%
Ha külföldön (Amerikában pl.) lennénk, azt mondanám, hogy normális, viselhető név (Kimberly, Kimberley-ként), de Magyarországon semmiképp. Minden ilyen külföldi eredetű, magyarosított név rettenetesen hangzik és csak romák adnak ilyet. Szóval nem, semmiképp
2021. szept. 29. 14:24
 44/51 anonim ***** válasza:
90%
42. Nem lehetett túl értelmes anyuka, az biztos. Ennyi erővel lehetett volna a gyereke Britney vagy Beyoncé is, hadd szóljon akkor már... Maga ez a kedvenc sztárom nevét adom a gyerekemnek hihetetlenül infantilis.
2021. szept. 29. 14:29
 45/51 anonim ***** válasza:
88%
42 Szóval egy önző p***a volt, akit baromira nem érdekelt, hogy a gyereket ez hogyan fogja érinteni a jövőben.
2021. szept. 29. 15:21
 46/51 anonim ***** válasza:
76%

Amerikában lehet elmegy, de itt fura.

Amugy Juhász vezetéknék az miért lenne roma?

2021. szept. 29. 15:46
 47/51 anonim ***** válasza:
85%

Csúnyán hangzik, ráadásul Magyarországon ez tipikus cigány név.

А cigányok szoktak mindenféle külföldi nevet adni a gyerekeiknek, mint a Marlonbrandó, Álehándró, Lucsiánó, meg a többi förmedvény.

Ráadásul még becézve is ronda: Kimbike, Berlike, stb.

Nem tenném ilyen névvel még pluszba céltáblává a gyereket.

2021. szept. 29. 16:03
 48/51 anonim ***** válasza:
82%
Ja, amcsi filmekben.
2021. szept. 29. 17:06
 49/51 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem provokatív kérdés, de amúgy meg teljesen le**rom hogy milyen nevet adsz a gyerekednek.
2021. szept. 30. 09:38
 50/51 anonim ***** válasza:
34%
Bocs, de baromi cigányos (és még rasszista sem vagyok. Körülbelül, mint a Dzsesszika és társai.
2021. okt. 4. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!