Szerintetek is jó név a Kimberli?
Figyelt kérdés
Szerintem szép név, és nem magyar eredetű. Nekem ez is fontos szempont. A rokonságban egyre inkább ilyen régi magyar neveket adnak a gyerekeknek, hogy nacionalistának tűnjenek. Én viszont nem szeretem az ilyesmit.2021. szept. 29. 10:05
11/51 anonim válasza:
Hát én ezzel még csak roma családoknál találkoztam. A Máriusz meg a Rómeó mellett... Ja, meg a Dzsenifer, azt is szokták szeretni.
13/51 anonim válasza:
Kérdező, tudod te egyáltalán mit jelent a nacionalista?
14/51 anonim válasza:
Régi magyar??? Inkább mai magyarosított, sorozatból kilopott cigányputris.
15/51 anonim válasza:
Angol nyelvjárású országokban, és magyar cigányok körében biztosan az....
16/51 anonim válasza:
Mondjuk nekem nincs vele bajom, de elég ritka név
18/51 Vuk-91 válasza:
Az angol Kimberly személynévből ered. Nos, én amondó vagyok, hogy nevezd így.
19/51 anonim válasza:
Szóval ha nem tetszik a nagy nacionalizmus (persze szerintem csak rosszul használod a szót) akkor arra az a válasz, hogy idétlenre magyarosított külföldi nevet adsz neki pusztán dacból, amit ráadásul a putri helyeken kívül mindenhol körberöhögnek majd... Szegény gyerek. Jó nagy i.ióta anya jutott neki.
20/51 anonim válasza:
Szép, de hülyén hat egy magyar vezetéknévvel szerintem.
Pacók Kimberli
Mezei Kimlerli
Juhász Kimberi
Kiss/Molnár/Hegedűs, stb stb sorolhatnám sokáig.
Max szintén külföldi hangzású vezetéknévvel tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!