Szerintetek is jó név a Kimberli?
Figyelt kérdés
Szerintem szép név, és nem magyar eredetű. Nekem ez is fontos szempont. A rokonságban egyre inkább ilyen régi magyar neveket adnak a gyerekeknek, hogy nacionalistának tűnjenek. Én viszont nem szeretem az ilyesmit.2021. szept. 29. 10:05
31/51 anonim válasza:
Utolsó, ez a legjobb hozzászólás!
32/51 anonim válasza:
A Kimberly angol nyelvterületen szép, Magyarországon így fonetikus írásmóddal semmiképp sem adnám.
33/51 anonim válasza:
Én nem vallalnam be, lehet hogy később találnak egy ősmagyar leletet amin kiderül hogy ez volt a csodaszarvas neve is és végül ott vagy egy csúnya ősmagyar névvel!
35/51 anonim válasza:
Egyet értek 32.vel
Külföldön szerintem szép hangzása van,de it...
Bocsi,nagyon fura.
Sajnálom h ezeket a szép külföldi neveekt ide erőltetik
36/51 Thunderfairy válasza:
Név őtletek kedves kérdező. Válasz egyxet:
Rebeka, Tamara, Karolina, Kitti, Kinga, Anikó, Vivien, Liza, Dominika, Rita, Annamária, Julia, Teodóra, Nikolett, Barbara, Brigitta, Emma, Vanessza, Livia, Judit.
37/51 anonim válasza:
Jha Amerikában átlagos, idehaza? Debil.
38/51 anonim válasza:
Dicsak Kimberliii! Gyere mán ide, no! Ne lökdössed Brájenkát, more!
39/51 anonim válasza:
Jajj ne is mond!
Brájenka...
Mélységesen elszomorító...
Pedig külföldön a Brian tök szép név.
Én is különleges nevet szeretnék a gyerekeimnek de azért ez túlzás😔
40/51 anonim válasza:
Külföldön jó, ott kifejezetten izgalmas; de szerintem magyar gyereknek fura, de egyébként már ismerek egy ilyen nevű csajszit, úgyhogy már úgy kábé megszoktam ezt a nevet. Ő is amúgy teljesen magyar. De akkor egyébként, amikor először hallottam, meglepődtem rajta; meg még mindig picit idegen nekem ez a név, de már nem lepődök meg rajta tehát, ha valakit így hívnak. De tehát nem egy tipikus magyar név, de rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!