Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is jó név a Kimberli?

Szerintetek is jó név a Kimberli?

Figyelt kérdés
Szerintem szép név, és nem magyar eredetű. Nekem ez is fontos szempont. A rokonságban egyre inkább ilyen régi magyar neveket adnak a gyerekeknek, hogy nacionalistának tűnjenek. Én viszont nem szeretem az ilyesmit.

2021. szept. 29. 10:05
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
86%

Amcsi ribi név.

Egyszer egy buszos külföldi úton ült mögöttünk egy rettenetesen prosztó család. Pontosabban a mi foglalt, kényelmesebb helyünket nyúlták le pofátlanul, ezért eléjük szorultunk. (Fiatal voltam és túl kedves, ma már elküldeném őket a p******.) Két paraszt, idegbeteg, nagypofájú, "nehogymá' ne lehessen", "kuss legyen má' gyerekek" szülő, és két folyton vinnyogó, irritáló, ülésrugdosó kiscsaj. Az egyik egyfolytában fejhangon nyüszített ("énekelt"), A többiek meg cöccögve, sóhajtozva, felváltva morogták és nyávogták, hogy "Kimberliiiii, ne má', fejezd má' be". Hacsak rájuk gondolok, megb*** az ideg. Ez jut eszembe a Kimberli névről.

Rengeteg olyan név van, ami magyarul is megszokott, de nemzetközileg is elég jól használható, mert nagyon hasonlít az angol megfelelőjére. Ne idétlenkedjetek ezzel a Kimberlivel.

2021. szept. 29. 10:48
 22/51 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, szerintem meg a te hozzáállásod hülye. Akármit, csak magyar ne legyen? És lenézed azokat akik ragaszkodnak a magyar nevekhez...
2021. szept. 29. 10:49
 23/51 anonim ***** válasza:
86%
Magyarországon tipikus C kategóriás név. Amúgy szerintem troll vagy.
2021. szept. 29. 10:54
 24/51 anonim ***** válasza:
95%
Ha angol vagy amerikai ferjed van es kint is eltek, akkor meg elmegy es ertheto. Mas esetben inkabb hanyagold ezt a nevet. En mar a magyarorszagi Jenniferektol (lasd/ Dzsenifer!) is rosszul vagyok.
2021. szept. 29. 10:56
 25/51 anonim ***** válasza:
89%
Ha kulfoldon szeretnetek élni vagy az apuka nem magyar akkor szép
2021. szept. 29. 11:00
 26/51 anonim ***** válasza:
88%
CIgányos név.
2021. szept. 29. 11:04
 27/51 anonim ***** válasza:
91%
szerintem szép név angol nyelvterületen, magyarul nem tetszik, főleg így fonetikusan leírva.
2021. szept. 29. 11:15
 28/51 anonim ***** válasza:
28%
#20 Mondjuk a Juhászhoz illik, echte roma vezetéknév. Hegedűs is többnyire.
2021. szept. 29. 11:22
 29/51 anonim ***** válasza:
42%
Szegenyled hogy magyar vagy?
2021. szept. 29. 11:28
 30/51 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ilyen nevet Magyarországon csak kétféle ember ad - a kisebbségi vagy az, aki gyűlöli a saját gyerekét.
2021. szept. 29. 11:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!