Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok! Mit tennetek, ha...

Szulok! Mit tennetek, ha kiderulne, hogy a ti gyereketek is reszt vett ennek a 16 eves fiu zaklatasaban?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem a "zaklatok" szulei most foggal korommel vedik oket! A legtobb szulo el sem jut addig a szintig, hogy elmagyarazza a gyerekenek, hogy a masikat ne szekirozza! A szuloket is be kellene vonni az eljarasba es minimum javitoba kuldenem a bagazst!

2021. szept. 13. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
24%
50, én nem vagyok zaklató (MAXIMUM kisebb hülyeségek), de azért ez erős. Ez azért nem ilyen egyszerű, meg vannak sokkal rosszabb dolgok (meg tudom hülye indok, de még gyerekek). 41-es voltam.
2021. szept. 13. 16:41
 52/80 anonim ***** válasza:
83%
#49 Ez a zaklatás egyébként erre az oldalra is jellemző, pont ezért ritkán járok ide. De itt sem a mocskolódót tiltják ki.
2021. szept. 13. 16:46
 53/80 anonim ***** válasza:
63%
50-es vagyok, nem vagyok szülő, csak mint "kívülálló" írtam le a véleményem. Gyerekek...nagyon is tisztában voltak azzal, hogy a másiknak igen csak sz.rul esik a zaklatás. Igen menőnek érezhették magukat, na akkor ahhoz is legyenek menők, hogy lógnának a kötélen.
2021. szept. 13. 16:49
 54/80 anonim ***** válasza:
45%
Na jó nem lógnának, de kapnának egy alapos fejmosást, ha nem teljesűlne a norma a szibériai táborban :)
2021. szept. 13. 16:53
 55/80 anonim ***** válasza:
67%

52

Igen, itt is gyakori a piszkálódás. Viszont legalább név nélkül nehezebb rászállni valakire.

2021. szept. 13. 17:02
 56/80 anonim ***** válasza:
87%

Emlékszik még valaki arra az ügyre, pár éve volt. Pár gazdag család kölyke jó poénnak találta, hogy idegen nőket, lányokat kapnak el az utcán és tapizzák őket, lerángatják róluk a ruhát, és mindezt felveszik, mint jó heccet. Elvileg mind jó családból származó rohadék volt.

Nő vagyok, még 30-on felül is ért olyan atrocitás, hogy tinisrácok/idősebb srácok falkában jó ötletnek találták belém kötni, röhögni, gúnyolni, piás üveggel megdobálni (ha eltalálnak vajon mi lett volna?). És mindig jól öltözött, jól szituált kölykök voltak (néha lányok). Általában nagyon konzervatívan öltözöm ezt hozzáteszem, mert nagyon befelé forduló vagyok.

Viszont én fiúk között nőttem fel, sok fiúhaverom, barátom volt, egyiknek sem jutott eszébe ilyen. Soha. Volt hogy buliban egy lány annyira leitta magát, hogy úgy vitték haza. De nem nyúltak hozzá úgy, max annyi poénos beszólás volt másnap, hogy mennyire kiütötte magát.

Nem olvastam még végig a válaszokat, csak az elejét, de erre a jelenségre van valami bővebb magyarázat? Hogy nagyon tehetős családok kölykei miért csinálnak ilyeneket, amikor annyi jópofa dolgot tehetnének? Ez kicsit eltér a témától, elnézést.

2021. szept. 13. 17:29
 57/80 anonim ***** válasza:
79%

#56 Ehhez semmi köze már a tehetőseknek. Ez ész és nevelés kérdése. Meg kell kérdezni a tanárokat hogyan viselkednek a gyerekek órákon manapság és 20 éve.

Társadalmi probléma. Nem foglalkoznak a gyerekkel mindent ráhagynak csak hagyja békén a szülőket. Az mindegy hogy gazdag vagy sem. Max annyian lehet másabb hogy azt hiszi mindent megtehet.

Sajnálom hogy ilyen emberek léteznek a földön amiket leírtál... Sajnos rosszabb is van...

Meg kell nézni a mai kamaszokat. Minden őket védi még a seggére se lehet húzni ha úgy beszél mint a kocsis. Mondjuk kamasz korban már késő a seggére verni.

Az egy kamu hogy mindig mindenkinél a beszélgetés működik. Nagyon sokan csak az erőből értenek. Régen ha egy gyerek neki ált szidni valamelyik családtagját olyat kapott hogy belefordult a leveses tányérba. Manapság ez erőszaknak minősül szóval engedni kell. Túlzott engedékenység vezet oda egyes emberek nem bírnak gátat szabni állati ösztöneiknek.

2021. szept. 13. 17:41
 58/80 anonim ***** válasza:
43%

"Mindig csendes gyerek volt, csak pár embert fogadott a bizalmába."

Vagyis mindig is voltak kapcsolatteremtési problémái, barátnő kérdés is ezért lehetett problémás neki, hisz képtelen lett volna beszédbe elegyedni velük. A szülőknek rég pszichológushoz kellett volna vinniük, hogy megoldódjon, de legalább mérséklődjön a probléma, de ők inkább szemet hunytak felette. A gondviselőknek a lelki egészséggel is törődni kéne, hogy a gyerekük tudjon barátkozni, megvédeni magát, ergo rendes életet élni. Ha se általánosban, se szakközépben nem tudott rendesen beilleszkedni, akkor segítségre volt szüksége, amit sajnos nem kapott meg. Szülőknek is van felelőssége.

Egyébként emlékeztek a Heti Hetesre? Sokáig baromi jó volt a nézettsége, s ott végig a másik szekálása, gúnyolása ment.

2021. szept. 13. 18:22
 59/80 anonim ***** válasza:
77%
#58 Ennyi erővel minden második ember járhatna agyturkászhoz...
2021. szept. 13. 18:27
 60/80 anonim ***** válasza:
71%
Elgondolkodnék hol toltam el a nevelést.
2021. szept. 13. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!