Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok! Mit tennetek, ha...

Szulok! Mit tennetek, ha kiderulne, hogy a ti gyereketek is reszt vett ennek a 16 eves fiu zaklatasaban?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem a "zaklatok" szulei most foggal korommel vedik oket! A legtobb szulo el sem jut addig a szintig, hogy elmagyarazza a gyerekenek, hogy a masikat ne szekirozza! A szuloket is be kellene vonni az eljarasba es minimum javitoba kuldenem a bagazst!

2021. szept. 13. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
79%
Hát az biztos, hogy ezeknek a kis rohadékoknak elintézném, hogy az életben ne lehessenek rendőrök. Ilyen aljadékoknak hatalmat adni a kezébe??? Hát még meg sem kapták hivatalosan, de már nézzük, mit csináltak, hogyan tapostak el valakit. Na meg egy ilyen szrdarab aztán ne kérje máson számon, hogy miért van lejárva a forgalmi meg hasonló súlyos bűncselekmények...Ezek csak ne akarják senkivel betartatni a törvényt, miközben ők már pisis korukban sem tisztelték.
2021. szept. 13. 15:02
 22/80 anonim ***** válasza:
9%
#21, te meg mégis miről beszélsz? Hogyan jött ez ide?
2021. szept. 13. 15:05
 23/80 anonim ***** válasza:
93%

"

Az is érdekes, hogy akiknél előjönnek itt az emlékek, mindig más a hibás, az egész világ engem utál, senki nem segít...magunkba is kellene nézni, emberek!" Én magamba néztem mindig, konkrétan a véremben volt az állandó önmardosás, mit rontok el, hogyan kéne viselkednem. Anyám így nevelt, apám meg folyamatosan mindenbe belekötött, bármit csináltam. Lehet a túlzott erőlködés miatt találtak páran irritálónak, de bakker arra mi az épeszű magyarázat, hogy osztálytalálkozót szervező facebook csoportban újrakezdi az a pár gyökér a piszkálódást, lassan 30-hoz közel? És hogy senki nem áll ki mellettem? Mindezt úgy, hogy nagyon jól tudták, hogy nemrég halt meg az egyik szülőm...Ennek mi az értelmes, logikus magyarázata? Mit hibáztam? Annyi volt a bűnöm, hogy egy régi fotó alá beírtam, amin én is ott voltam, egy teljesen ártalmatlan megjegyzést.

Pár kívülállónak megmutattam, és le voltak döbbenve.

Ja tudom, most erre majd az lesz a válasz, hogy én meg 30-hoz közel miért nem tudtam ezt a helyén kezelni. (Amúgy nem csak beszólogatás volt, volt egy csoport, akik másokat is rettegésben tartottak, és a tanárok semmit nem csináltak. Sőt előbb küldték igazgatóiba az órán csokit evő srácot, mint a másokat veréssel fenyegető srácokat -ja hülye vagyok velük semmit nem csináltak. Nem cigányok voltak, hanem skinheadek amúgy).

24/80 anonim ***** válasza:
1%

16 a tankötelezettség :)

Ez az ÁLDOZATHIBÁZTATÁS duma meg általában egy jól hangzó maszlag, amivel le lehet rázni a felelősséget.

25/80 anonim ***** válasza:
93%
#24, milyen felelősséget? Szerinted egy gyerek, akit az iskolában a SEMMIÉRT bántalmaznak, felelős ezért? Te jó isten, már bocsánat, de te elmebeteg vagy.
2021. szept. 13. 15:07
 26/80 anonim ***** válasza:
93%
24-es, milyen felelősséget? Meséld el légyszi, próbáld meg logikusan kifejteni, ha nem haladja meg a képességeidet. Ne csak vagdalkozz itt.
2021. szept. 13. 15:09
 27/80 anonim ***** válasza:
92%

Milyen felelősség? Nem születtem szebb pofival? Bár pont nem gondoltam szebbnek őket. Bár elérték azt, hogy ne legyen önbizalmam

14 voltam, mikor kezdték. Tanköteles voltam 18-ig, igazolás kellett, ha felállok, iskolaváltáshoz szülői engedély, melyet nem kaptam meg... Az áldozat 16 volt...

Mindig ott van az iskolaváltás, mert ezek nem állnak le, csak engedélyköteles a szülőtől... Nem kell tűrni, nálam bármeddig elmentek, ballagás után sem álltak le. Megjegyzem a csaj teljesen elmebeteg, egy pszichikai beteg tett tönkre, a többi meg követte...

2021. szept. 13. 15:12
 28/80 anonim ***** válasza:
0%

Arról beszélek, hogy egyszerűbb ÁLDOZATHIBÁZTATÁSt kiabálni, mint esetleg szembe nézni azzal, hogy ÉN mit rontottam el. ÁLTALÁBAN, mint írtam. Az meg nem válasz, hogy "én nem tettem semmit", hisz épp erről beszélek, a saját hibáját-felelősségét senki nem fogja szívesen bevallani.

Ha nem haladja meg a képességeidet, érted.

2021. szept. 13. 15:14
 29/80 anonim ***** válasza:
75%
Tudom mit tettél tavaly nyáron....
2021. szept. 13. 15:14
 30/80 anonim ***** válasza:
88%

28-as, semmi mást nem kívánok, csak azt, hogy éld majd át, amit a 16 éves gyerek anyja.

Aztán majd visszatérünk a beszélgetésre.

2021. szept. 13. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!