Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok! Mit tennetek, ha...

Szulok! Mit tennetek, ha kiderulne, hogy a ti gyereketek is reszt vett ennek a 16 eves fiu zaklatasaban?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem a "zaklatok" szulei most foggal korommel vedik oket! A legtobb szulo el sem jut addig a szintig, hogy elmagyarazza a gyerekenek, hogy a masikat ne szekirozza! A szuloket is be kellene vonni az eljarasba es minimum javitoba kuldenem a bagazst!

2021. szept. 13. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
94%

8-as, és hogy szálltak le rólad?

Vége lett a sulinak, és úgy?

2021. szept. 13. 14:45
 12/80 anonim ***** válasza:
83%
Menne a háztól!
2021. szept. 13. 14:48
 13/80 anonim ***** válasza:
91%

#8 Nálam az volt az indok, első naptól kezdve, hogy "csúnya vagyok". A tanárok végignézték... Ellopták a telefonomat, miután kimentem a buszra, a matektanár velük röhögött rajta, mit olvastak... Az egyben egyetemi professzor magyar tanár, elnézte kettő évig, hogy az óráján kajával, papírgalacsinnal dobálnak és nem szólt semmit... Az osztályfőnököm mindenről tudott, arról is, hogy videókat terjesztettek rólam, gyalázkodó Facebook csoportot csináltak. A fizika tanár beszólt, hogy "régen a szép lányokat bántották, de erről ez sem mondható el". Az ofő szülőin tudta mondani anyámnak, hogy "mindig maga van, maga ül, utálják"

Semmi indokuk nem volt, de ha segítség kellett, vagy házi futottak, segítettem mindig...

Ha nem kiskorú vagyok, nem kell szülői engedély, sulit váltok, ez az egyetlen megoldás. Szülői engedély nem kellett. Mai eszemmel bementem volna az igazgatóhoz, hogy ha nem megfelelő a külsőm, keresek egy helyet,a hova jó. De ezeknek a tanároknak hiába szóltam volna...

2021. szept. 13. 14:49
 14/80 anonim ***** válasza:
88%
# 10 A társadalom szerint még mindig az a hibás, akit bántanak, mert biztos oka van... Meg a tanárok meg hagyjuk...
2021. szept. 13. 14:50
 15/80 anonim ***** válasza:
10%
Az is érdekes, hogy akiknél előjönnek itt az emlékek, mindig más a hibás, az egész világ engem utál, senki nem segít...magunkba is kellene nézni, emberek!
2021. szept. 13. 14:52
 16/80 anonim ***** válasza:
93%

#15 Milyen előjönnek?

Mert velem is ugyanez volt? Tudom a saját bőrömön, mert ez nem egyedi? ÁLDOZATHIBÁZTATÁS Azért tartunk itt, mert az van. Ezt csinálod.

Azt ugye tudod, h 18 alatt kiskorú és tanköteles? Muszáj bemennie. Nem állhat fel, tehet semmit.

2021. szept. 13. 14:56
 17/80 anonim ***** válasza:
88%

15-ös:

Igen, én vagyok a hibás? Mert introvertált vagyok és nem mentem velük bulizni? Mert jól elvoltam a sarokba egy könyvet olvasva? Mert olyan jó tanuló voltam, hogy hozzám viszonyították őket a tanárok? Kinek ártottam? De tényleg? Én éltem a kis életemet, és folyamatosan segítettem ha valaki mondjuk elakadt egy háziban. Ennek ellenére ők nem hagytam békén, nem engedték, hogy megbújjak a sarokba. Bántottak.

Miért is vagyok szerinted hibás? Hogy létezem? Hogy nem akartam azon közösségbe beilleszkedni ahol azzal vágnak fel, hogy ki-milyen módon nyomta el a cigit mielőtt az anyja megérkezett haza?

2021. szept. 13. 14:59
 18/80 anonim ***** válasza:
96%

Lányomék osztályában (amúgy lány osztály volt egy szakközépben), arra a lányra szállt rá a "kemény mag" elsőben (15 évesen), aki a legcsendesebb, legvisszafogottabb, de legműveltebb, legolvasottabb volt, és jó tanuló is. Ő egyszerűen nem vette fel a cseszegetést, de nem nyugodtak keménymagék, a végén fizikai atrocitásba torkollt a dolog. Az osztály nagy része közönyösen figyelte, egyedül a lányom állt mellé (aznap félt is volna hazamenni), lányom mondta neki, hogy ugyanazzal a busszal megy, amivel a csajszi, aztán majd átszáll, így nem fogják követni. Utána is látványosan együtt voltak a suliban, együtt indultak haza, így lekoptak róla.

(Ő továbbtanult aztán, ma már felsővezető egy multinál, barátnők maradtak, már 37 évesek, de még mindig emlegeti, hogy milyen hálás, hogy akkor a lányom beállt mellé.)

2021. szept. 13. 15:00
 19/80 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok szülő, de ha kiderülni, hogy az én gyerekem ilyet tett egy másik gyerekkel, egyszerűen nem tudom, hogy mit tennék. Mindig is undorítottak az olyan emberek, akik másokat bántottak.

Általánosban volt egy évfolyamtársam, aki nagyon sok embert zaklatott ilyen módon, most, gimiben, ott tart, hogy nem mer egyedül elmenni a mosdóba, nem mer egyedül ülni a buszon, mert fél, hogy bántani fogják. Én nem azt mondom, hogy megérdemelné, mert csúnya dolog lenne ilyet mondani, de akor legalább megértené, hogy ő mit tett másokkal.

2021. szept. 13. 15:02
 20/80 anonim ***** válasza:
85%
18-ast csak azért írtam, hogy itt sem csinált semmit a kiscsaj, mégis megtalálta pár nagypofájú.
2021. szept. 13. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!