Szerintem a "zaklatok" szulei most foggal korommel vedik oket! A legtobb szulo el sem jut addig a szintig, hogy elmagyarazza a gyerekenek, hogy a masikat ne szekirozza! A szuloket is be kellene vonni az eljarasba es minimum javitoba kuldenem a bagazst!
Én nem fogom, mert nincs gyerekem, és már nem is lesz.
2021. szept. 13. 15:17
33/80 anonim válasza:
Hát igen, könnyű a máséval verni a csalánt, mint 28-as, és könnyű k...va liberálisnak lenni. Addig, amíg nem te állsz a koporsó mellett, ugyebár.
2021. szept. 13. 15:18
34/80 anonim válasza:
Na akkor ebben hasonlítunk 32.
2021. szept. 13. 15:20
35/80 anonim válasza:
22-es, kötekedés helyett talán utána kéne nézni.
Rendészeti szakközépről (vagy tudom is én, mi újabban annak a neve, ami szakmát+érettségit ad) beszélünk többek között. A jövő rendőreiről is szó van, vagy szerinted az rendben, ha ilyen alja “emberek” fegyvert és hatalmat kapnak?
2021. szept. 13. 15:26
36/80 anonim válasza:
Az biztos, hogy a gyerekemnek onnantól nem lenne semmi tulajdona, semmi magán élete!
2021. szept. 13. 15:28
37/80 anonim válasza:
Drasztikusnak drasztikus, de kilobbiznék egy szoc.munkással 2-3 nap eltöltését egy nevelőintézetben, ahol ő lesz az új hús és őt fogják agyonkekírozni. Csak,hogy érezze a "törődést". Akkor biztos rá fog jönni, hogy mit is tett. Csak ezután megy pszichológushoz.
2021. szept. 13. 15:29
38/80 anonim válasza:
Kőkeményen elővenném a kis hülyéket.
De azért érdemes elgondolkodni azon, mikor jutottunk oda, hogy ilyen nyámynila a fiatalság egy része... mert mindig volt zaklatás, most is van, ennél sajnos jóval több, de nem mindenki jut el eddig a végkifejletig.
Ha soha nem beszélhetünk arról, mit kellett volna az áldozatnak, a családjának másképp tenni, akkor nem nagyon fogunk előbbre jutni. Úghyogy ha nem is hibáztatjuk őket közvetlenül, mert nyilván az elsődleges okok a k.csög osztálytársak, azért meg kell nézni, részükről mit kellett volna másképp csinálni.
2021. szept. 13. 15:31
39/80 anonim válasza:
Itt kapott segítséget, mind tanári oldalról, mind szűlőiről, szó volt róla, hogy az iskolából is kiveszik. A srácnak valószínűleg egyébként is mentális problémái voltak és ez még rátett egy lapáttal. Én is kerültem új osztályba, ráadásul a tanár pécézett ki, amivel az osztálytársaim feljogosítva érezték magukat, hogy bántsanak. Nem segítettek otthon, hát megvédtem magam. Soha nem bántottam elesett, szerencsétlenebb osztálytársamat, velük jóban is voltam. Azokat bántottam, akik engem is, persze abból is én kerültem ki rosszul. Rossz családi hátterem volt, plusz az iskolai dolgok, mégse jutott eszembe az öngyilkosság. Itt jó családi háttér, tanári segítség, szóval szerintem itt más is volt.
2021. szept. 13. 15:33
40/80 anonim válasza:
"nyámynila a fiatalság" Aki nem agresszor az nyámnyila?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!