Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem azt hogy már nem...

Miért érzem azt hogy már nem szeretem a gyerekem?

Figyelt kérdés
Amig kisgyerek volt addig aranyos, jólnevelt, szófogadó volt és én voltam mindene, de mióta középiskolás azóta teljesen megváltozott, szinte csak a barátaival van, meg fiuzik, velem egyáltalán nem törődik. Ez a hála részéről? És majd ha felnőtt lesz meg berak valami elfekvőbe? Mindent megadtam neki, mindent feladtam érte.
2021. szept. 8. 13:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
7%

Utolsó, te sem vagy század, a kérdezőhöz hasonlóan.

Jah, és pont úgy tette fel a kérdést, ahogyan értelmezted.

2021. szept. 8. 18:21
 32/41 anonim ***** válasza:
91%
Újabb lúzer, aki azért vállalt gyereket, mert magányosnak érezte magát. Ha nincsenek és nem voltak más normális emberi kapcsolataid, ne a gyerekeden keresztül akarj élni, ne őt magadhoz láncolva akarj nem magányos lenni.
2021. szept. 8. 18:26
 33/41 anonim ***** válasza:
85%
Neked kell tudni h miért.
2021. szept. 8. 19:05
 34/41 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is volt időszakom amikor nem szerettem a kamaszodo ocsemet, de gondolom te is így vagy vele, hogy vannak pillanatok amikor nem szereted. Viszont csak pár pillanatig nem szereti az ember a kamaszt, de egészében én is szeretem az öcsém.
2021. szept. 8. 19:26
 35/41 anonim ***** válasza:
97%
"Te akartál gyereket, nem én akartam megszületni, akkor most élvezd!"
2021. szept. 8. 23:54
 36/41 anonim ***** válasza:
83%

Őszintén remélem, hogy berak valami elfekvőbe, csak azt sajnálnám, hogy még ott sem jönnél rá, mekkora önző g..i vagy.

Gyereket nem azért szül az ember, hogy valaki törődjön vele, és hálás legyen neki. Tartanál inkább kutyát, az őszinte rajongással néz rád élete végéig, de egy emberi lény szeretné a saját életét élni, és te ezt sajnálod a saját gyerekedtől, hogy boldog élete legyen, emberi kapcsolatokat alakítson ki. Egy ostoba, önző mártír vagy, semmi más.

2021. szept. 9. 03:24
 37/41 anonim ***** válasza:
96%
Akármennyire felbosszant a gyerekem, bárhogy is viselkedik és bármennyire haragszom, az a szeretetemen semmit nem változtat.
2021. szept. 9. 10:16
 38/41 anonim ***** válasza:
96%
Azért az fura, hogy a kérdező nem érzi úgy, hogy reagálnia kellene a válaszokra.
2021. szept. 9. 20:21
 39/41 anonim ***** válasza:
96%
38.: Ezért is írtam, hogy kamu. Bezzeg töröltetni a válaszom volt esze.
2021. szept. 9. 22:12
 40/41 anonim válasza:
98%
Ha jól értem, Azért nem szereted már, mert elkezdte élni a saját életét, és nem csak veled foglalkozik.
2021. szept. 10. 00:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!