Miért érzem azt hogy már nem szeretem a gyerekem?
Remélem ez valami troll kérdés.
Keress rá a gugliban a "kamaszkor" kifejezésre.
Ha így állsz hozzá a dolgokhoz, akkor igen, eléred azt, hogy betesz egy elfekvőbe. Engedd őt szabadon. Majd ha megvívta az élete csatáit, visszatér hozzád. Ha nem engeded, úgy meg fog csak utálni és elmenekül.
NEM A TULAJDONOD!
Kérdés tuti, hogy kamu, de egye fene, dumcsizzunk el róla mások szórakoztatására!
Szülő vagyok és soha nem értettem, hogy mi az a “minden”, amit gyerek miatt fel kell adni?
Aki nyomorba szaporodik és gondot jelent egy nyaralás, egy étterem, vagy egy mozi, annak már a gyerek előtt sem tellett rá.
A gyerek után is vannak barátok, össze lehet jönni, a GYES alatt lehet képezni magunkat (én elvégeztem egy keramikus tanfolyamot) mindenhova lehet a gyerekkel is menni, miben zavar?
Mit kell feladni érte?
A pasizást, vagy mi a fenét?
Ha valaki egyedül marad a gyerekével, még azt is meg lehet oldani ízléses formában.
Szóval, én nem értem!
ezért kellene néha belegondolni abba, mielőtt valaki gyereket vállal, hogy a gyereke nem mindig lesz 12-13 éves, főleg, a gimnáziummal/felső tagozattal bővül a világa, és már nem az otthon és az iskola lesz a két fő tere az életének. vissza fog térni a családjához, ha nem is úgy, ahogy régen, akkor időről-időre, de szerintem örülnöd kéne hogy magának tapasztalja a dolgokat, nem lehetsz ott mindig neki, ha felnő, hogy segíts rajta.
egyébként ez a "mindent feladtam érte" duma nagyon önző, ő nem kérte, hogy megszülessen, de ha ezt a szemére veted, akkor meg is fog érte utálni.
Ha ez nem egy troll kérdés, akkor nagyon nagy gondok vannak nálad.
A gyereked teljesen normálisan viselkedik ahogy egy kamasznak kell. Viszont te tipikus élősködő szülő vagy aki azt hiszi, hogy amiért megszülte a gyerekét a gyerek egész életében istenként fog rá tekinteni, és mindig mindenben előre helyezi. Hát ez nem így működik. Alakíts ki saját életet magadnak mert nagyon gáz és nem egészséges a kamasz gyerekeden lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!