Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretet hiányos vagyok,...

Szeretet hiányos vagyok, lehet emiatt vagyok kicsit infantilis? PL sokszor eléggé gyerekes, mint egy 7-10 éves gyerek szoktam viselkedni, és az ízlésem is kb ilyen. Akkor vagyok a legboldogabb ha érzem hogy szeretnek és törődnek velem ilyenkor.18f

Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 20:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Párkapcsolat volt már? Csók, ölelés egy lánytól, ültek már az öledben, szűz vagy még? Ilyenekre érdekelne a válasz, utána még folytatom ha ezeket tudom.
2017. márc. 15. 20:37
 2/17 A kérdező kommentje:
igen, szűz vagyok, és egyenlőre nem érdekelnek a lányok és a szex sem.
2017. márc. 15. 20:41
 3/17 anonim ***** válasza:
na látod, én sokszor ébredek sírva egy párkapcsolatra áhítozva. Pl most azt álmodtam hogy megcsókoltam egy osztálytársamat, de ő még álmomban is otthagyott, hogy milyen szarul csókolok.... Egyébként nekem is jól szokott esni ha szeretnek, de sokszor inkább csak kiúszom a valóságból. De akkro van neked egy bizonyos otthonmaradós viselkedésed, pl pokrócok között érzed csak biztonságban magad és ilyenek? Nálam sokszor van ez, tudom milyen.
2017. márc. 15. 20:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Elváltak a szüleid?
2017. márc. 15. 20:46
 5/17 anonim ***** válasza:
Első és hármas vagyok: Te magad gondoltál már öngyilkosságra? Vagy csak nem tudod hol a helyed, de koporsóba még nem akarsz kerülni? Csak magamból indulok ki, azért kérdezek ilyeneket.
2017. márc. 15. 20:48
 6/17 A kérdező kommentje:
soha nem akarok öngyilkos lenni . nem, apámat nem is ismertem, mert anyu gy buliban lett terhes... leginkább a nagyim nevelt fel és nem halt meg.... mielött még ezt gondolják,
2017. márc. 15. 20:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Értelek. Hát, kiutat látsz ebből? Vagy bármilyen módon próbálsz kitörni? Fiatalabb vagyok mint te, de magamból kiindulva ne ess ebbe bele, én magam csak menekülök örökké, mind1 milyen módon. LEhet az egy jó könyv amiben elmerülök, vagy whisky is...
2017. márc. 15. 20:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy fiú létedre egy kicsit lányos vagy, azért, mert nem volt veled és nem szeretett az apád vagy egy erre alkalmas férfi. Ez nem baj addig, amíg ez neked nem tesz olyan szinten rosszat, hogy nem leszel alkalmas az apa és férjszerepre. Nem azért, mert ez a valószínű, hanem mert egyszer majd férfivá kell válnod, egyedül kell majd felelősséget vállalnod a szeretteidért, és ehhez erősnek kell lenni.
2017. márc. 15. 21:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Jaaa, még valami. Nem sértésből, de rövid leszek. Meleg hajlam van?
2017. márc. 15. 21:03
 10/17 A kérdező kommentje:
hát, őszintén, lehet van, de nem szex terén, csak tetszett már fiú, pl mikor 10 voltam járt az osztályba egy fiú akiért nagyon oda voltam, de persze ez se a tanárnőnek se anyunak, se az ő szüleinek nem tetszett. nagyon hamar véget vetettek neki, pedig ő is hasonlóan érzett, szterintem.
2017. márc. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!