Biztos hogy elkényeztett lesz a gyerek, ha nagyon sok zsebpénzt kap?
Looooooool, anyám havi fizetése van max 70k, pedig 5x8 órában dolgozik szakközépiskolás végzettséggel.
17/F
Jajj, mikor tanulják már meg azemberek, hogy a minimálbér és a tényleges fizetés két külön dolog Be van jelentve jó esetben és kap amit kap, a papírt meg aláíratják vele minden hónapban, vagy ki van rúgva.
Szakmámban dolgozok, de én is csak a sima minimálbért kapom, mert segédmunkásnak vagyok felvéve. Csak így voltak hajlandóak, én meg kénytelen voltam, mert máshol nincs munka. Így lett a 107 ezerből 84 vagy mennyi. És meg se mukkanhatok egy szót se, nem is teszem, mert csak magammal csesznék ki, keresem a jobb munkahelyet folyamatosan... Már az is egy nagy kincsnek számít, hogy 8 órában dolgozok és annyira vagyok bejelentve, nem 4-re meg 6-ra.
Nem mindenki vagy így nyilván, de azért eléggé jellemző ez a felfogás a munkahelyek nagy részén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!