Az normális, ha egy lány (vagy akár lehet fiú is) 20évesen még mindig a mesékért rajong? (részletesebben lent) 25F
A poszterezést csak a nagyon fanatikusak csinálják.
Egyébként nincs azzal baj ha olyat szeret aminek a gyerekek a célcsoportja, én többek közt nagyon szeretem az Oggy és a svábbogarakat, pedig 32F vagyok. :D
" nehezen illeszkedik/ illeszkedne be egy mai fiatal társaságba."
Nem is muszáj beilleszkednie, nem mindenki egyforma, ha introvertált azzal nincs semmi baj. Sajnos sokan nem fogadják el h nem mindenki extrovertált, és ki akarják "gyógyítani" belőle.
Draga jó nagyapám még 75 évesen is minden áldott nap megnézte az esti mesét. Nagyon jó ember volt, és normális. Kedvence az a Gyurma-Gyurka volt. Sőt, élete végéig hálóingben, és hálósipkában aludt. Minden évben náluk nyaraltunk, és kisgyerekként eleinte sokat viccelődtünk rajta. Aztán megszoktuk.
Semmi baj nem volt vele, imádtuk.
Azzal a leánnyal sem hiszem, hogy ez miatt baj lenne.
A férjem is diszlexiás, ami annyit tesz a mindennapokban, hogy nagyon lassan olvas, tehát ha pl nézünk egy filmet, a feliratot automatikusan felolvas neki. (Már akkor is, ha éppen nincs is ott. )
A kérdező is írta, hogy nem az a fura, hogy valaki felnőttként is néz mesét. Én is szoktam, közel a 40-hez :)
De ez a lány azért ennél többet foglalkozik a mesékkel. Sokkal többet.
Nekem fura kicsit, hogy ennyire csak a mesékkel foglalkozik. De lehet, hogy csak nem talált mást, amivel kitölthetné az idejét, mivel írod, hogy barátai nincsenek. De azért szerintem egy felnőtt ennél lehetne sokoldalúbb. Sokféle szabadidős lehetőség van.
Igazán rendes tőled,hogy próbálsz neki segíteni,ahelyett,hogy bolondnak néznéd és azonnal elutasítanád! :)
A kérdésedre válaszolva,szerintem lehet hozzá köze a diszlexiának,én is megállapítottam,hogy mindkét ismerősöm aki diszlexiás hasonlóképpen "visszamaradt" bár ez elég csúnya szó és nem is biztos,hogy ez a megfelelő de gondolom érted mire gondolok.
Én is imádom a meséket,de poszter,gyerekeknek szóló mesekönyv olvasás...mindenképpen furcsa.
Barátokat szerezni nem hiszem,hogy tudsz neki esetleg ha neked van egy baráti társaságod és ők elfogadják őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!