Hogyan lehetnék újra normális lány?
Szia.
Ez a hajad, ami most van, akkor lányos is lehet. De ha nem tetszik, akkor sajna meg kell várnod, amíg megnő.
A sminkelés nem feltétlenül olyan fontos. Az alapokat megtanulhatod anyukádtól vagy valamelyik barátnődtől.
Egyszer menj el anyuddal/barátnőiddel vásárolni olyan ruhákat, amiket szeretnél. De persze nem kell minden meglévő ruhádat kukáznod.
Szerintem egy hétvége alatt próbáld meg eltervezni, hogy hétfőn, hogyan mész majd be a suliba.
Azt tartsd észben, hogy úgy öltözz, ahogy TE jól érzed magad. Ha csak az elvárások, a külvilág miatt lennél újra lányos, akkor ne tedd.
Meg fogod találni így is a párod, legyen az akár fiú, akár lány.
Én például szeretem az ilyen lányokat, akár írhatsz is :3
19/F
Szerintem eloszor a hajadat noveszd meg,igaz kicsit hosszadalmas procedura, de ameddig ennyire rovid, addig szerintem sehogy sem lehetsz ugy kifejezetten lanyos😊
Aztan utana ahogy elottem is irtak vegyel csini, divatos rucikat, amiket mas lanyokon is latsz.
Egyebkent szerintem a legfontosabb a sminkeles, rengeteget dob egy arcon!! Ehhez nezegess Youtubeon tutorialokat mindenfele temaban, en is igy kezdtem anno es ma mar mondhatni profi szinten vagyok😄
Kb 15 éves koromban kezdtem arcot festeni, akkor én se tudtam rögvest mindent jól csinálni. Idővel megtanulod, kialakul az ízlésed is, stb. De valóban, nem muszáj sminkelni ahhoz, hogy nőies legyél.
A hajadat viszont szerintem mindenképp növesztd meg, az szerencsére (illetve sajnos) nem is történik látványosan.
A ruháidon változtass. Mit jelent az, hogy fiús ruhákat hordtál? Mutass egy ilyen összeállítást, és egy olyat, ami szerinted nőies, vagy amit szeretnél elérni.
Szia :)
Régebben én is nagyon fiús voltam, de én is meg akartam változni és igaz, most se vagyok az a kimondottan csajos, csinos lány, de legalább már nem néznek fiúnak..(régebben előfordult, pedig a hajam is hosszú volt..)
Próbálj fokozatosan változtatni, először vegyél pár olyan ruhát, amik még ha nem is kifejezetten lányosak, de azért már látszik rajtuk, hogy nem férfi ruhák. Mondjuk könnyebb lenne öltözködés terén tanácsokat adni, ha leirnád, most milyen ruhákat hordasz.
A hajad szerintem nem gáz, simán meghagyhatod ilyennek :D A rövid haj is jól tud mutatni egy nőn, bár ahhoz extra nőiesen kell öltözködni meg nem árt sminkelni sem. 18L
Köszi a válaszokat! Első, sajnos anyukám már kicdo korom óta nincs velem, a bátyjám ès apukám nevelt fel, nyilván ennek is köze van ahhoz hogy ilyen fiús lettem.
Utolsó, a fiús ruhákat úgyèrtem hogy ilyen lógós, bő polo, csak farmer, magasszárú cipő.. Szeretnèk taoadósab ruhákat hordani, ami kiemeli a mellem, ès ugyanígy a farmer. Ès gyakorlatilag egy ilyen ruham nincs, csak ilyen rockeres lógós ruhák. A sminkelèssel a rövid hajamat szeretnèm kompenzálni, csak nemtudom hogy kezdjek neki. Lassan itt a karácsony ès akkor megyek bevásárolok.
Mèg annyi hogy magam miatt szeretnèk megváltozni, elegem van abból h a hátam mögött összenèznek az emberek stb.
Ehhez kène egykèt tanács hogy mit hogyan csináljak
Hát a sminkelést kezdd esetleg egy sima szemspirállal, az nem túl feltűnő, szóval nem hiszem, hogy furán néznének rád az emberek, ha megjelennél vele.
Aztán vegyél pár sminkecsetet, meg ilyen alap sminkcuccokat, amik nem ártanak, ha vannak, pl. a bőrödhöz illő korrektort, valami barnás, természetes szinű szemhéjpúdert, szemhéjtust, meg valami nem túl kihivó rúzst, vagy szájfényt, körömlakkot. A neten van egy csomó sminkes tutorial videó, amiben elmondják, kihez milyen sminkek illenek és meg is mutatják, hogy kell megcsinálni őket. Azok alapján gyakorolgass :)
A bő és lógós felsők helyett vegyél valami testhezállóbbat és lányosabbat, de ne egyből valami mélyen dekoltáltat :D Meg télre vehetnél valami bokacsizmát, vagy olyan bakancsot, aminek van egy kis sarka, az egy kicsit nőies is, de még nem annyira, hogy furán nézzenek miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!