Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A 21. századi 14 éves lányok...

Unikornis Felhő kérdése:

A 21. századi 14 éves lányok VS én?

Figyelt kérdés

Velem van a baj? 14 éves lány vagyok. A velem egykorú osztálytársaim mindegyike csőnadrágban, rövid felsőben járnak suliba, kisminkelve, vasalt hajjal, műkörömmel. És nagyon szépek. Ellenben én szinte mindennap ugyanabba a hosszú fekete sima nadrágba, és normális pólókba járok suliba, nem szabad sminkelnem magam, nem vasalhatom a hajam, ha a műkörmöt megemlíteném a szüleimnek szerintem el is ájulnának. A haspólókról és pics*gatyákról ne is beszéljünk. És egyre több lány ilyen. És az ilyenekre figyelnek fel. Mert szépek. Mert jófejek. Mert menők. Én meg...egy senki. Szerintem. Nem mondanám magam csúnyának, de valamiért rosszul érzem magam ha ezek a lányok a közelemben vannak. Őszintén szólva nem sok önbizalmam van, magyarul semmi...

Most akkor ez a normális, hogy így néznek ki a lányok és pasiznak 14 évesen, vagy én vagyok a normális?

Nekem kéne változtatnom magamon?

2016. szept. 19. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

En is egy 14 eves lany vagyok keves onbizalommal de egyre tobb van mert onmagamat adom most kerultem kilencedikbe es az uuj osztaly tarsaim szepek,meno ruhakba jarnak.En meg csak onmagamat adom es jol erzem magam nagyon.

Legy onmagad 14L

2016. szept. 19. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem a ruhától leszel valaki, ki lehet nézni jól, ha nem pi*csagatyába és haspólóba nyomod mindennap, sőt szerintem ez nagyon közönséges, ha kilóg a pi. csája, mert én, aztán tényleg nem vagyok kíváncsi a betyár körtéire.

14 éves vagy, szerintem ha elmész középsuli/gimibe, akkor lehet, hogy a szüleidnek változik a véleménye, mert "nagyobb" leszel a szemükben, na mindegy ezt a logikát se értem szülőknél... szerintem semmi baj nincs azzal, ha feldobnál magadra egy természetes sminket, vagy csak szempillaspirált.

Műkörmöt tényleg ne csináltass, írtó ronda, egyszerűen 0 természetesség, inkább csak simán fess körmöt, esetleg nézz utána a műköröm hátrányairól. Csak merd önmagad adni, nehogy már a pics*gatya meg a haspóló elnyomjon!

2016. szept. 19. 17:02
 3/8 Firedoom ***** válasza:
100%

Egy hosszabb/bovebb polo alapbol cukibb... Nem vagyok egy stilus kiraly, de a holgyek nagy reszenek ruhazatatol migrenes leszek, de a legrosszabb meg mindig a tudo nadrag ami felfele van, de a segge (bocsanat) mar kilatszik belole o.O gyerekek! Mire jo ez!?

Nem fogom azt mondani, hogy te vagy a normalis mert eez a fogalom rohadtul szubjektiv, de legalabb te nem hajolsz meg az atlag "tarsadalmi elvarasok" elott. Keress magadbak egy stilust. Erezd magad jol olyannak amilyen vagy. Ettol nem leszel kevesebb, de ok sem. Az egyetlen problema ebben a vilagban a lenezes. Szinte benne van az emberekben a reflex amivel azonnal beszolnak a neki nem tetszo egyennek.

"Nagyon szepek"? En vagyok ra az elo pelda, hogy ez nem feltetlen igaz :'D

2016. szept. 19. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Te is szép vagy lesz pasid 3 szép gyereked 2 fiú 1 lány:) egy 220 négyzetméteres házban fogsz élni 4 hálószobával , hatalmas kerttel , 700 k nettós közös fizetéssel a pároddal és 60 év házasság után közösen távoztos az élők sorából szinte egymás utá őillanatokkal szenderedtek jobb létre:) további szép napot

Hátha így lesz meríts belőle erőt:D amíg 0-nál valószínűbb addig ne lehetetlen semmi sem

2016. szept. 19. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
+m*
2016. szept. 19. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudom, ez MOST MÉG nem túl nagy vigasz, de pár év múlva a srácok is megérnek, és egy részük nem ezek után a klón közönséges libák után fog futni... 14 évesen még a farkuk hajtja őket meg hogy menőnek lássa őket mindenki.
2016. szept. 20. 09:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen :)
2016. okt. 1. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Legalább téged nem fognak kihasználni. A mai fiatal csajok többsége úgy néz ki mint egy r***c, aztán meg vannak sértődve, hogy a pasik csak azt akarják tőlük.

Persze, egy fiatal lánynak jól esik, ha a pasi megnézi stb., de hosszabb távon Te többet fogsz érni a szemükben :) Egyébként én ugyanilyen voltam mint Te, attól még kifogtam én is egykét barmot, és sokszor én is kevesebbnek éreztem magam, de alapjába véve most meg lehet nézni, hogy azoknak a csajoknak milyen és nekem milyen. Én boldog vagyok a párommal, azok a típusú csajok meg még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy a pasik milyen szemetek. Érdekes, hogy ők elhiszik magukról, hogy többek, és nagyobbak is az elvárásaik a pasikkal szemben, és sokszor csúnyán lehúzzák az olyan csajokat mint Te, de ezt nem kell felvenni, mert az élet úgyis megmutatja majd nekik a másik oldalt is :) És figyeld meg, hogy neked előbb lesz komolyabb, tartalmasabb kapcsolatod, mint nekik :)

24/L

2017. júl. 21. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!