Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti képesek lennétek hosszútávon együtt lenni egy olyan férfival, aki úgy tervezi leélni az életét mint valami XIX. Századi arisztokrata?
Kamu szag 100%...
Gondolom a kedves kérdező most várja a sok privát üzenetet:D
Én pedig boldogan hímezgetnék a meggyfa tövében benned gyönyörködve, miközben a rózsabokrot metszed vissza.
Majd a téli estéken a kandalló mellett felolvasnék neked valamit Edgar Allan Poe-tól.
Na persze...
De legalább jót nevettem a kérdéseden. :D
Én valószínűnek tartom, hogy ez egy kamu kérdés, és arra irányul, hogy vajon hány pénzéhes csajszi csap le rá azonnal, akik nem akarnak dolgozni, csak ingyen élni.
Ha pedig igaz, akkor nincs ezzel semmi gond, úgy éled az életedet, ahogyan akarod. A sztárok nagy része se dolgozik, csak abból élnek, hogy celebek.
És az a poén hogy tuti van olyan iq betyár csaj aki erre ráröppen!
Kedves kérdező kérünk egy részeredményt privátban hány nő akarja veled leélni az életét ?! 😂😂
nem szeretnék sokat olyan emberrel lenni, aki emelkedetten beszél, hiába fontos nekem is a választékosság.
a jó közös tevékenységek, amiket felsoroltál, jók.
a felsőbbrendűséget viszont messziről kerülöm.
ráadásul akinek sose kellett küzdenie, az nyilván egész más mint én, lehet, hogy nem értenénk meg igazán egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!