Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem sokára 24 leszek és félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sokára 24 leszek és félek a társkereséstől, miért van ez?!

Figyelt kérdés
Félek, hogy a korosztályomnak nem felelek meg, a 18-20 éves csajok meg azt mondják, hogy idős vagyok hozzájuk (igaz nem szokták, ha csak alkalmi). A korosztályomban szinte mindenkinek voltak már hosszú kapcsolatai, nekem sosem volt pár hónaposnál több, meg mindig csak kalandok, félek, hogy nem jön el az igazi. Félek kezdeményezni is főleg neten itt sokszor olyan, hogy van nekik bőven választék, aki ír nekik tudnak válogatni , élőben már egyszerűbb dolgom szokott lenni ott szemtől szemben előbb kiderül mennyi az esélyem van, de ott is mindig csak futó jön össze, nincs az, hogy megbeszélünk valamikor egy randit, általában utána vagy ők vagy én nem veszem fel velük a kapcsolatot. Nekem ez már kezd így kényelmetlen lenni, kéne egy társ, de nem tudom hol kezdjem és hogy.

2015. okt. 16. 22:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
helyesírásért sorry, késő van
2015. okt. 16. 22:10
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem mondanak igazat mind, én csomó helyen tapasztaltam, hogy 18 éves lányok simán járnak még 26-27 éves férfiakkal is. Én a helyedben eljárnék valami sportedzésre, ahol korosztályodbéli, vagy kicsit fiatalabb lányok is vannak. Pl , harcművészeti edzések.
2015. okt. 16. 22:10
 3/17 A kérdező kommentje:
Azért is kezdtem el valami egyetemet nemrég, hogy legalább valami esélyem legyen csajozni, de igazából az csak másodlagos. De még nem volt alkalmam ott bevetni magam, lévén, hogy nem vagyok koleszos.
2015. okt. 16. 22:13
 4/17 anonim ***** válasza:
51%

Légy önmagad!

Próbálj meg szórakoztató lenni!

Légy előzékeny, udvarias, és gavallér!

Ne beszélj rögtön a dugásról, csak ha a lány említi!

Úgyis arra megy ki a játék mindenki tudja, de ha mondod sokan nem szeretik!

2015. okt. 16. 22:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen 26-27 éves egzisztenciával rendelkező férfiakkal, aki apuci helyett pénzeli őket,ha nem is a fizeti nekik a tanulmányaikat, de legalább annyira ellátja őket, hogy ne legyen gondjuk az anyagiakkal.
2015. okt. 16. 22:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Mindig önmagam adom, általában poénnal szoktam berobbanni. Igaz az spontán jön, például volt amikor az ellenkezője történt amikor egy komoly kapcsolatot akart velem egy lány, egyáltalán nem tudtam szórakoztató lenni.
2015. okt. 16. 22:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Talán túl szabad szellemű vagyok, nincs bennem az a ragaszkodás vagy az a megtartó erő, ami egy párkapcsolathoz kell... nem tudom :/
2015. okt. 16. 22:23
 8/17 anonim ***** válasza:

Hagyd abba a rinyalast! Nem férfias,férfiak cselekszenek,bátrak,és addig próbálkoznak míg össze nem jön vmi,kitartoak,van hitük benne,nem negatív hitben hisznek.Ha kevésnek érzed magad vmiben akkor fejleszd magad anyagilag, kommunikáció,empátia,sport...Félelem nemjo tanácsadó! Gyakorolni kell és akkor fog egyre jobban menni,meg leépíteni az előítéleteket!Huszonéves csajoknak is gyakorolni kell ,meg fejlodni h hogyan banjanak a pasikkal,hogy azok ne bantodjanak meg,ne cipeljenek évekig sérelmeket,és ne alakuljon ki negatív kep a csajokrol!

Szerinted egy pasinak mitől lesz sikerélménye? Nem attól, hogy otthon siratkozik!

2015. okt. 16. 22:38
 9/17 A kérdező kommentje:
Nézd, nem tudom miről beszélsz, de ha engem ismernél tudnád, hogy nem rinyálok csak balszerencsés vagyok, mintha átok ülne rajtam.
2015. okt. 16. 22:57
 10/17 anonim ***** válasza:
Oké,mit tettél meg eddig h jó kapcsolatod legyen?
2015. okt. 16. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!