Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy nem leszek jó semelyik férfinak sem (? )
Itt vagyok, 20 múltam, soha senkim nem volt, a legtöbb, amit kaptam egy ellenkező neműtől, egy hivatalos kézfogás. Ebből kifolyólag nulla tapasztalatom van minden téren. Hatalmas hiányt érzek magamban, ami szerintem kívülről is látszik rajtam. Mivel tapasztalatlan vagyok, nem tudom, mit hogyan kell egy kapcsolatban, csak elképzeléseim vannak.
Nem tudom, hogy szexben mit szeretnék. Vannak vágyaim, de hogy igazán mit akarok, az homályos. Egy halom dolgot fel tudnék sorolni,amit ha a párom felhozna, akkor a gátlásosságom miatt visszautasítanék, pedig lehet, hogy tetszene.
Kimaradt az életemből a kísérletezgetés, a megismerés, minden. És nem tudom, hogy lenne-e olyan, aki nem fordulna sarkon rögtön a bizonytalanságaimtól.
Szóval a kérdésem az lenne, ha akadna egy olyan lány az életetekben, aki hasonlókat érezne vagy mondana el nektek, akkor lenne-e köztetek olyan, aki hajlandó lenne "tanítgatni" őt, vagy azt mondanátok, hogy 20-on felül már nem biztos, hogy erre vágynátok?
Szerintem ez még teljesen normális. Lehet, hogy 30 évesen már nem ezt mondanám, de most másképp látom. Egyrészt érdekes lehet mindkét fél számára, másrészt pedig azért jó, mert ahogy a lány megismeri akár a szexualitást vagy egy párkapcsolat minden rejtélyét, úgy ismeri meg vele együtt a fiú is a lány érzéseit és gondolatait az új dolgokkal kapcsolatban. Ezáltal a későbbiekben tudják majd, hogy kinek mi a jó, mi tetszik a legjobban és így egymás kedvében járhatnak. Ha van kedved egy picit beszélgetni ilyenekről, írhatsz privit.
25/F
Neked is javaslom Matthew Hussey videóit, ha tudsz angolul. Linkelek néhányat:
https://www.youtube.com/watch?v=m0L-Lm7cjyE
https://www.youtube.com/watch?v=zkqYk2rJogs
https://www.youtube.com/watch?v=F4PpWoYVbP4
Híres lifecoach, remek ötletekkel!
Hidd el, 25-26 de még 30 felettivel is találkoztam, akinek nem volt még szekszuális tapasztalata... Nincs ebben semmi rossz, csak a társadalom ezt diktálja... A legtöbb pasi még szereti is, ha a barátnőjének nincs mással tapasztalata, így nem kell versenyeznünk senkivel... No meg a hiúságunknak is ad rengeteget, hogy pont én vagyok aki az első lehet... Mondjuk vannak akik nem szeretik szűz csajjal, de ők vannak kisebbségben.
Engem egyáltalán nem zavar még egy 30 as csajtól sem, nem is érdekel, csak az számít, ha velem van... Csak az a baj, hogy az ártatlan kislányok többségéből lesz később a legnagyobb ribizli...
30/f
Nekem valahol tetszene is...
Nem is az,hogy én taníthatok,hanem ezek az első dolgok mindig különlegesek. Meg kísérletezgetni is mindig jó :D
Szóval simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!