Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek, hogy nem leszek jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy nem leszek jó semelyik férfinak sem (? )

Figyelt kérdés

Itt vagyok, 20 múltam, soha senkim nem volt, a legtöbb, amit kaptam egy ellenkező neműtől, egy hivatalos kézfogás. Ebből kifolyólag nulla tapasztalatom van minden téren. Hatalmas hiányt érzek magamban, ami szerintem kívülről is látszik rajtam. Mivel tapasztalatlan vagyok, nem tudom, mit hogyan kell egy kapcsolatban, csak elképzeléseim vannak.

Nem tudom, hogy szexben mit szeretnék. Vannak vágyaim, de hogy igazán mit akarok, az homályos. Egy halom dolgot fel tudnék sorolni,amit ha a párom felhozna, akkor a gátlásosságom miatt visszautasítanék, pedig lehet, hogy tetszene.

Kimaradt az életemből a kísérletezgetés, a megismerés, minden. És nem tudom, hogy lenne-e olyan, aki nem fordulna sarkon rögtön a bizonytalanságaimtól.

Szóval a kérdésem az lenne, ha akadna egy olyan lány az életetekben, aki hasonlókat érezne vagy mondana el nektek, akkor lenne-e köztetek olyan, aki hajlandó lenne "tanítgatni" őt, vagy azt mondanátok, hogy 20-on felül már nem biztos, hogy erre vágynátok?

2015. okt. 8. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Le fogtok pontozni de szerintem eleg nagy hatrany! Nem reg voltam egy hasonlo lannyal es szornyu volt. Szinte semmilyen tapasztalata nem volt így nem is tudott felizgatni rendesen. A vagyairol meg nem beszelt ha meg akartam mondani neki h igy csinald ugy csinald megsertodott h o nem hulye! Szoval nekem nagyon kellemetlen volt amikor csinalta es inkabb a tvt neztem mert annyira semmitmondo volt. Ugyhogy inkabb a tapasztalt nokre szavazok.
2015. okt. 9. 10:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem pontozlakble, mert nem szoktam senkit, de szerintem, ha nem izgulsz fel, az nem a csaj hibája, ha pedig tapasztalatlan, te pedig nem "irányítod" hanem elvársz tőle dolgokat és magyarázod mit, hogyan kellene, akkor nem csak a csaj tapasztalatlan :D
2015. okt. 9. 10:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Irányítottam, mondtam is, hogy mire vágyom stb. Ismétlem magam. Nekik jó volt csak nekem nem. És hogy ezt honnan tudom? Hadd ne kelljen már elmagyaráznom. Mint nem kevés férfi én is belefutottam néhány műélvezésbe és azóta megtanultam 1-2 dolgot szóval felismerem ha valaki színleli. Véleményem szerint mindkét félnek tudnia kéne legalább alap szinten, hogy mire vágyik az ellenkező nem. Később meg úgyis összecsiszolódtok vagy nem, csak ne egy fadarabbal kelljen már dugnom mert akkor kimegyek a kertbe. Ennyi
2015. okt. 9. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom te hogy vagy vele de ha nem izgulok fel az miért az én hibám? Nem vagyok impotens kb egy csóktól is feláll igazából az a vibrálás nem volt meg az a tüz. Anélkül meg értelmetlen a sex. Mindegy nem akarok vitatkozni csak azt mondom, hogy mindenki szerezzen tapasztalatot mert nem árt. És igen én is akarok még fejlődni.
2015. okt. 9. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha ismernélek nem kérdezgetném mit szeretnél csak csinálnám
2015. okt. 9. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha őt sem zavarná az, hogy nekem sok kicsapongásom volt régebben. F/21
2015. okt. 9. 16:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna sőt örülnék neki, én sem voltam még lánnyal úgy de nem azért mert olyan esetlen lennék, csak még nem találtam meg az igazit :D de ha van kedved beszélgetni írhatsz :)

22/f

2015. okt. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!