Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy 172cm/95kg-os 27 éves férfinak milyen társkeresési tanácsokat tudnátok adni?
Nem feltétlenül kell lefogynod. Ha jól érzed magad a bőrödben, és a testalkatod nem kelt benned negatív érzéseket, akkor nem kell ezen változtatnod. Saját tapasztalataim szerint a mackós férfiak humorosabbak, közvetlenebbek és jobban ki tudják fejezni az érzelmeiket, mint a normál testalkatúak.
Én azt javasolnám, hogy járj olyan helyekre, amiket kedvelsz (park, könyvtár, stb). Olyan helyeken találkozhatsz olyan hölgyekkel, akiknek hasonló az érdeklődési köre, mint neked. Ha ez megvan, kezdeményezz beszélgetést, barátkozz össze vele, és ha minden jól alakul, akkor meg is találtad a szerelmet. :)
Legyél különleges, és anyuci pici fia stílust hanyagold.
Nekem pont ilyen az esetem, 170-175 cm, mackós, férfias, szakáll, jó stílus.
Nőként mondom, hogy szerintem nincs semmi baj azokkal az adatokkal, amiket leírtál! Ne változtass. Csak, ha nem érzed magad jól a bőrödben!
A mackósabb fiúk kedvesebbek tudnak lenni, mivel nincsenek általában elszállva maguktól! Na meg a mackósabb fiúkhoz odabújni is jobb lehet! :-)
Kezdeményezz, légy nyitott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!