Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda embereknél működik ez a fajta társkeresési taktika interneten?
kabbe, nem is vagyok ronda
:((((((((((((((
Én azt tapasztaltam fiúként,hogy neten nehezebb az ismerkedés ocsmány külsővel.
Neten valamiért nagyon egójuk van a nőknek.Sokkal hamarább lekoptatnak.És ugye inkább a személyiséged számít ebben az esetben,azt meg jobban át tudod adni személyesen.
Persze,ha jól nézel ki,akkor mindegy.
#7 való élet sem különb.
Kérdező:
Nem! Felteszek magamról képet, megteszem az első lépést azzal, hogy írok egy kulturált bemutatkozó levet. És kész. Innenstől kezdve a dolognem rajtam múlik! Kapcsolathoz 2 ember kell, és mind a 2 nek akarnia kell a kapcsolatot. Ez csak így működik.
Ha a másik fél nem válaszol a levelemre, az csak azt jelenti, hogy nem őt keresem. Sőt, köszönettel tartozom neki, hogy nem 1-5-10 évet pazarolt el az életemből, hanem csak 5 percet, mialatt megírtam neki a levelet.
Nem. Ronda embereknél egyetlen taktika működik: gazdagnak kell lenni.
Amit te írsz, annak az a vége, hogy amikor képküldésre kerül a sor, nem válaszolnak többet, vagy látványosan elhidegülnek. Akkor is, ha előtte fülig beléd voltak esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!