Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos arcú, de jóalakú lány aki kedves is, de nem nyomulós fajta, mindig levegő lesz a férfiak számára?
Figyelt kérdés
Nem itt akarok ismerkedni, és minden férfi számára levegő vagyok holott minden túlzás nélkül normális a kinézetem, persze az rendben van, hogy nem tetszhetek mindenkinek.
24/L
2015. júl. 2. 21:22
1/36 anonim válasza:
"Nem itt akarok ismerkedni,"
Na látod ez a baj, kizárt bizonyos helyeket, hogy te ott nem ismerkedsz stb.. szóval talán meg kellene adnod a lehetőséget és nem lennél levegőnek nézve.
2/36 A kérdező kommentje:
személyesen úgy értem h nem neten, de mért kell itt mindenkibe mindig belekötni, nem értem...
2015. júl. 2. 21:26
4/36 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni.Ott kell ismerkedni ahol alkalom nyílik rá és akkor talán lesz valami/valaki.
5/36 A kérdező kommentje:
suliban, munkahelyen, buliban bár bulizni ha egy évbe egyszer megyek sokat mondtam...tanfolyamon, barátaim ismerőseivel stb.
2015. júl. 2. 21:27
6/36 anonim válasza:
Nem köt beléd senki, csak nem hiszem el, hogy levegőnek lennél nézve ha megadnád a jelét vagy a lehetőségeit annak, hogy bárki ismerkedjen veled.
Egy átlagos arcú, jó alakú intelligens kedves lány bizony kelendő, és sok férfi szokott az ilyeneknél próbálkozni, akár hiszed akár nem.
7/36 anonim válasza:
ennyiből nem tudom megmondani! ahoz jobban kéne ismernem téged! de itt is lehet ismerkedni sok pár talált már egymásra itt
8/36 A kérdező kommentje:
akkor a személységemmel van baj, az meg talán még rosszabb mint ha a külsőmmel lenne...a fenébe
2015. júl. 2. 21:29
9/36 anonim válasza:
Ha tényleg olyan a lány, amilyennek leírtad, akkor nem nézik levegônek.
10/36 anonim válasza:
Nyugodj meg szerintem abszolút nincs veled baj , pasiként mondom h sokszor vakok vagyunk. Ohh ha tudnád hányszor sétáltam el nap mint nap olyan lány mellett akivel miutám beszélgettem valami véletlen folyamán kiderült h egy igazi ritkaság és h valójában nagyon is vonzó ........ De ha van kedved bővebben kifejteni a tapasztalataidat írj nyugodtan nyugi én sem akarok ismerkedni de hátha tudok valami okosat mondani, ha nem is jól esik az is ha meghallgatják az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!